Nasmijalo me...
-
pametna budala
- Perspektivni član

- Reactions: 490
Re: Nasmijalo me...
Baš mi ovo simptomatično za Saru, Dragana i Bobana. Kao da sve troje imaju međusobno neke veze i onda to oni sami sebi zadaju pitanja i fakturišu odgovore. Ili možda prepisuju ovde s foruma kako se to radi. @smajlic sumnjiv si mi 
2
2
Koja li je to?pametna budala je napisao/la: ↑13 feb 2022, 18:50 Znam ja jednu sto je ljubomorna na pljesku, doduse druge je vrste.![]()
3
2
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
ljubav je topametna budala je napisao/la: ↑13 feb 2022, 21:12 Baš mi ovo simptomatično za Saru, Dragana i Bobana. Kao da sve troje imaju međusobno neke veze i onda to oni sami sebi zadaju pitanja i fakturišu odgovore. Ili možda prepisuju ovde s foruma kako se to radi. @smajlic sumnjiv si mi![]()
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
E neš više mrdat 
8
8
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Kupili komša Mile i žena mu policu za letnju kujnu i vele da je dugačka 2,80m. Ja velim da to ne mere jer kolko se sećam da kad smo radili pločice kujna bila 2,50m, a Goca veli Mile premerio juče sve. Ode on unutra sa metrom i nema ga, nema, nema. Goca:"Izlazi!" Mile:"Neću!"
2
2
ovdje trebali popa na ozrenu a nisu mogli da ga nadju, neko predlagao da uzmu hodzu, samo nek polozi razliku predmeta

4
4
-
pametna budala
- Perspektivni član

- Reactions: 490
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6590
2
1