Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Veca
- Etablirani član

- Reactions: 2403
Re: Hoću da kažem!
...dobro eto, sad znam da ne smijem govoriti sta mi naumpadne-ne mogu bit' ja, ja, moram dubokoumno prvo razmisliti, pa reci!
...dobro!
...dobro!
0
Bice kad se sjetim 
Ja sam morao stati sa kupovinom kad su mi jednu večer bili gosti i slušali neke ploče. I dok sam tako pregledao odjednom “Otkud meni Steve Harley and Cockney Rebels?”. Plus još nekih ploča za koje i ne znam da ih imam.
Rekao sam sebi, moram ovo sve preslušati pa krenuti dalje.
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Joj Cockney
Odo si pustit sebastiana
:mmm
Odo si pustit sebastiana
0
I say what I think, I think what I say
Čini mi se da je direktan prenos kod ovog.
To je malo zeznuto kad se pojebe elektronika. Imam jednog Luxmana sa direktnim prenosom, stoji mi u ostavi.
1
1
Jooooooojjj!!!!!
Sebastian!!!!!!
0
Bok dečki kaj bum delate idući tjedan, neee?
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Koka viče ka-ko-koooomad_max_ba je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:05Naredne hefte, tjedna oliti sedmice, tegiljamo ko i do sad
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
AaaaaaMalena je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:07Koka viče ka-ko-koooomad_max_ba je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:05
Naredne hefte, tjedna oliti sedmice, tegiljamo ko i do sad
:mmm![]()
Nekome ce biti drago sto je ponedeljak drugaciji nego svima drugima
1
1
I say what I think, I think what I say
Jes jes jes... Konačno da i ja dočekam. Valjda mi se ne izjalovi.... Mah šta me briga, obećano mi je 15 raaadnih daaaanaaaaaa jeeeeeee
3
2
1
1