To je meni oke, ako se oni ručkaju, nego se bojim da to nama serviraju hehe
Zamisli Leejevu butkicu sa rezancima.
Fakt
Nema ni u Sloveniji kineskog groblja, ni ničega.
To je meni oke, ako se oni ručkaju, nego se bojim da to nama serviraju hehe

Razumijemstorm je napisao/la: ↑05 maj 2023, 16:41Nisu problem aplikacije, nego filteri u glavi.
Mene jednostavno boli kueatz šta je snimio pero iz Ogulina...
Recimo Instagram... Popratio sam par fotografa, par bendova, par klubova, ponekog frenda i to je to... I baš je zgodno...
Slično i sa ostalim app.
Naša je prednost, što smo dobar dio života prošli bez toga, pa još otprilike znamo kako život izgleda. Djeca od 20 godina naniže, rodila su se s tim.
Gotovo je.
1

e uzivala sam heidice bgm
Twitter jest leglo zla.Heidi je napisao/la: ↑05 maj 2023, 22:22Razumijemstorm je napisao/la: ↑05 maj 2023, 16:41
Nisu problem aplikacije, nego filteri u glavi.
Mene jednostavno boli kueatz šta je snimio pero iz Ogulina...
Recimo Instagram... Popratio sam par fotografa, par bendova, par klubova, ponekog frenda i to je to... I baš je zgodno...
Slično i sa ostalim app.
Naša je prednost, što smo dobar dio života prošli bez toga, pa još otprilike znamo kako život izgleda. Djeca od 20 godina naniže, rodila su se s tim.
Gotovo je.
Velim samo da mene to ne interesuje
Cujem cesto da ljudi kazu da je Twitter leglo zla, svasta se pise, pa se pitam sta ce tamo ako zna da je zlo
Ja od zla bjezim
Zahvalna sam sto sam imala lijepo djetinjstvo, zaista
Hvala mojim roditeljima I mom djedu na ljubavi, radostima, kritikama I povjerenju, rahmet njihovim divnim dusama
Hvala I mojoj sestri![]()

Znaš šta je meni smiješno?SmokingMan je napisao/la: ↑06 maj 2023, 07:16 Sve o čemu treba voditi računa, koliko god je dosadno to sve ispratiti, su Conditions, terms & policies društvenih mreža. Vidim da se Mozilla angažovala oko svoje nove platforme pa sam iskoristio priliku da čitav projekat ispratim u testnoj fazi. Vjerovatno ću se priajviti dok je još u beta verziji, planiramo nezavisnu dugogodišnju i neprofitnu studiju, ponajviše usmjerenu oko privatnosti podataka i njihovog korištenja u svrhu pružanja kvalitetnijih usluga korisnicima. Iskoristi ću i priliku da direktno budem u kontaktu sa moderacijom i postavljati im pitanja oko implementacije jednog novog "ekosistema", a on obezbeđuje puno veću mogućnost fltriranja sadržaja, sigurnost korisnika u pogledu zaštite od povrede njihovog integriteta,kakav nije do sada viđen u online sferi.

Pa eto, bit će tu nekih restikcija do koje granice bi se toleirsao potencijalno ugrožavajuć govor u domeni drutšvenih mreža, foruma, pola posla bi trebalo biti automatizovano, pola nadgledano od strane ljudi. Politike pišu moderatori / adminsitracija, a što se tiče pravnog / zakonskog okvira koji bi uperodno mogao sankcionisati govor mržnje je dosta maglovit, više nejasan, jer ne postoji neki konkretan zakon koji obuhvata zaštitu korsnika na internetu i sl.storm je napisao/la: ↑06 maj 2023, 09:14Znaš šta je meni smiješno?SmokingMan je napisao/la: ↑06 maj 2023, 07:16 Sve o čemu treba voditi računa, koliko god je dosadno to sve ispratiti, su Conditions, terms & policies društvenih mreža. Vidim da se Mozilla angažovala oko svoje nove platforme pa sam iskoristio priliku da čitav projekat ispratim u testnoj fazi. Vjerovatno ću se priajviti dok je još u beta verziji, planiramo nezavisnu dugogodišnju i neprofitnu studiju, ponajviše usmjerenu oko privatnosti podataka i njihovog korištenja u svrhu pružanja kvalitetnijih usluga korisnicima. Iskoristi ću i priliku da direktno budem u kontaktu sa moderacijom i postavljati im pitanja oko implementacije jednog novog "ekosistema", a on obezbeđuje puno veću mogućnost fltriranja sadržaja, sigurnost korisnika u pogledu zaštite od povrede njihovog integriteta,kakav nije do sada viđen u online sferi.
Forsiranje zaštite privatnih podataka...
Kakav spin!
Ajmo prenijeti stvar u realu...
Kad ja dajem izjave u društvu... Svi znajući tko sam, šta sam, pa i otkud sam....
A na internetu to ne važi.
Nije li (i) to uzrok mnogih virtualnih dijareja?
Ja kad uživo izvalim neku whatever fobnu glupost, okolina zna da sam idiot, idiot sa imenom i prezimenom...
Ovako možeš anonimno srati, okupljati istomišljenike, bez neke štete po realan život... Onako iz hobija i dosade...

Sestra mi je jednom slično poslala, mašina se rastavila na proste faktore kad je zaorgala centrifuga.