Upozna me ova moja sa drugaricom davno I ja joj kazem ova tvoja drugarica viri joj k*** iz ociju....
Sram te bilo udata, dvoje djece...nagrabusim zbog komentara..
Prodje par godina...razvodi se drugarica...sta je bilo..joj muz joj ovakav,onakav, htjeo da radi nesto u krevetu...ona fina , vi muski perverznjaci.....jesi ti sigurna da je tako...naravno sta ti znas, ja sa njom odrasla...opet ja najebem
Elem poslije odredjenog vremena ova moja prica...eto bila sam sa T****, reko kako je , jel se oporavila od razvoda...proslo je vise od godinu...znas ona sad vidja druge...opa jel krenulo!...joj jeste vi muski svinje...ima partnera.....ok I sta sad nista...odakle je Lola...juzno, karibi...opa jel se uselio kod nje, vole oni guzovace....jel radi..pa eto trazi posao....jah naravno da trazi...joj jeste vi muski......
Opet poslije odredjenog vremena vidi se sa njom...vratila se kuci I obicno prica sad tisina...sta je bilo...ma eto....sta eto...gdje joj je partner...pa ima drugog, drugog?...ma treceg...i sta je sad problem... joj sta mi je pricala, sta je sve sa njima radila i radi,.joj pa ona je postala....sta je postala...ma znas...ah a jel se razvela od prvog muza jer je on htjeo da proba nesto drugo....jest ..i njemu nije dala a dala je tamo nekim klosarima da je tretiraju kao zadnju drolju....a jel se sjecas kad sam ti rekao da joj k**** viri iz ociju....sjecam...I sta sad?......a odakle ti znas da je njoj to bilo na pameti?...i opet ja najebem