Šabović Adis je napisao/la: ↑19 nov 2024, 18:46
storm je napisao/la: ↑19 nov 2024, 17:02
To nisam rekao...
Tri godine rokaju
Ranjeno ili izginulo preko 750.000 samo sa ruske strane, ukrajinaca nešto manje
Koliko su projektila ispalili?
I šta je osvojeno?
Što se mene tiče, ispali su vojno kurčina a ne velesila.
Benzinska pumpa koja glumi državu...
Stvarno to vjeruješ?
Mislim, ta obavještenja stižu iz iste obavještajne kuhinje kao i ono za lopate. I skori nestanak krstarećih raketa na koji se čeke od aprila 2022.
Da je Rusija pred kolapsom (a ono nije, unatoč 20.000 sankcija!)?
Vjeruješ da su Rusi minirali (sopstveni!) gasovod umjesto da samo zavrnu slavinu?
Jel isto tako vjeruješ da Bajden upravlja svijetom?
Gle:
https://johnmenadue.com/biden-im-running-the-world/
K tome još kaže da nije "hiperbola", dakle nije pjanska, pjesnička ni ina sloboda izražavanja u pitanju. Pitam se šta o tome misli Si Đinping. Ili Kim Dong Ping-Pong. Ili Pazeškijan, Putina da ne spominjem (odjednom mantra o američkoj hegemoniji i ne zvuči kao paranoja, zar ne).
Da li Bajden laže ili govori istinu? Lično, smatram da bunca, dakle niti laže niti istinu govori - on uistinu vjeruje u sopstvene nebuloze, a gorepomenute državnike vidi kao pobunjenike (iliti lažne predsjednike lažnih država koje se pretvaraju da su nešto više od benzinskih pumnpi, dobro si rekao!) odnosno one koji pružaju otpor njegovom upraviteljstvu ter one koje treba dovesti u red. Tako se i ponaša. Faktički. I ne samo on.
Čudi me da ta njegova izjava nije izazvala planetarnu histeriju i osudu - mogao je komotno i direktno objaviti rat ostatku svijeta, samo je glup ko fosna da to shvati.
Ima toga još...
Bome, ako te i takve pizdarije vjeruješ onda...ne znam šta da ti kažem.
Zato kažem, da je dozvola za kvalitetnu obranu stigla kasno
Dokaz da su Ukrajinci tek psi rata koje neko drži na uzici i povremeno pušta s nje, uzevši u obzir da im treba dozvola za, pazi sad, samoodbranu.
Suverenitet i neovisnost - baj, baj!
Sad kad je vidio da je ugrožen, e ide malo nukes...
Ma jooook, on totalo neugrožen malo nukes.
Isto kad mangup dobije po njonji na šake, pa vadi nož...
Kakav nož, sine, Sarmat!
Znaš, ono što sitna boranija nikako ne smije da ima. Rusi imaju, Ukrajinci nemaju...ludi, hoće s jačim da se biju. To valjda onaj davidovskogolijatski kompleks, štali.
Ali ima još noževa u igri...
Ruski su najveći. I najbrojniji.