United States of America
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6668
Re: United States of America
Grenland nam je srce Danske, srce Danske, srce Daanske, Grenland nam je srce Danske..
0
56 865. stanovnika. ako im ponudi po glavi milion dolara to je-56 865 000 000...
sto i nije neka cifra.
kad vec mogu ukrajini dati 61,4 milijarde...
referendum bi vec i rusija podrzala...
sto i nije neka cifra.
kad vec mogu ukrajini dati 61,4 milijarde...
referendum bi vec i rusija podrzala...
0
Dogodine...radostan dan je napisao/la: ↑20 jan 2025, 21:57 Grenland nam je srce Danske, srce Danske, srce Daanske, Grenland nam je srce Danske..
0
Hitovi koji su na listi ovih dana u Americi:
- When the army comes back to Grenland
- On Grenland until next year
- Grenland is a heart of USA
- When the army comes back to Grenland
- On Grenland until next year
- Grenland is a heart of USA
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6668
Baya Maaly Kninjah
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Mali zeleni covjeculjak je otpusten…
U Moskvi sampanjac tece u potocima.
Jagomir pred zatvaranjem.
U Moskvi sampanjac tece u potocima.
Jagomir pred zatvaranjem.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Jest, jest....sve uz kavijar ispijaju sampanjac. 
Malo morgen.
Nije to ba naucilo na sampanjac. Ipak je to sofisticirano pice.
S vodkom oni to zaljevaju. Onako kaubojski, krkanski ......fale im jos Trump i onaj mu vice president koji je haman veca budaletina i od samog Trumpa, pa da ugodjaj bude pravog karaktera - krkansko/kaubojska igranka uz rusku glazbu.
Malo morgen.
Nije to ba naucilo na sampanjac. Ipak je to sofisticirano pice.
S vodkom oni to zaljevaju. Onako kaubojski, krkanski ......fale im jos Trump i onaj mu vice president koji je haman veca budaletina i od samog Trumpa, pa da ugodjaj bude pravog karaktera - krkansko/kaubojska igranka uz rusku glazbu.
0
Prema ruskoj i americkoj politici, Trumpu, Putinu i svima koji ih gotive i podrzavaju apsolutno prezir!
Prezir, prezir i samo prezir!
Prezir, prezir i samo prezir!
1
1
koje veselje zbog nastavka patnje u drugoj zemlji.
uzimaju sebi za pravo naravno. amerika ce e okrenuti svome cedu israelu , a pravoslavci nek se ubijaju. naucili su.
prolaz kroz izlazna vrata ludare je u stvari samo zbog prosirenja.
ukrajinac je pobjednik.
djelovao je drugacije u bijeloj kuci od vucica
https://direktno.rs/magazin/kultura/299 ... -kuca.html
uzimaju sebi za pravo naravno. amerika ce e okrenuti svome cedu israelu , a pravoslavci nek se ubijaju. naucili su.
prolaz kroz izlazna vrata ludare je u stvari samo zbog prosirenja.
ukrajinac je pobjednik.
djelovao je drugacije u bijeloj kuci od vucica
https://direktno.rs/magazin/kultura/299 ... -kuca.html
0
cudno kako ti to ne gledas sad kao komunista i antifasista. da nije prodao ni narod ni minerale.Šabović Adis je napisao/la: ↑02 mar 2025, 08:27 Naravno da je pobjednik, sve se odvijalo po njegovom unaprijed zacrtanom planu i dobio je tačno ono što je želio. Ta zbog toga je i otišao na razgovor.
Ja mozgova, Tito dragi...![]()
poceo i ti navijati za kapitalizam?
0
Imaju zaljubljenici u autoritarne režime, zajedničkog neprijatelja... EU i ljudska prava općenito...Duh je napisao/la: ↑02 mar 2025, 08:37cudno kako ti to ne gledas sad kao komunista i antifasista. da nije prodao ni narod ni minerale.Šabović Adis je napisao/la: ↑02 mar 2025, 08:27 Naravno da je pobjednik, sve se odvijalo po njegovom unaprijed zacrtanom planu i dobio je tačno ono što je želio. Ta zbog toga je i otišao na razgovor.
Ja mozgova, Tito dragi...![]()
poceo i ti navijati za kapitalizam?
0
Strasno sta su ameri sebi izabrali da ih vodi naredne 4 godine. Ne radi Trump nista sto vec nije obecao u predizbornim kampanjama da ce uraditi. Izabrali sebi dno, dno su i dobili. Valja se ostatku svijeta nositi sa ovom budaletinom.
1
1
Da, žestoko mijenjas teze...Šabović Adis je napisao/la: ↑02 mar 2025, 18:04U demokratiji su ljudska prava sekundatna stvar, primarna su narodna prava.
U demokratiji narod je prvobitna zajednica, ne ljudi. U demokratiji pravo proizilazi iz naroda kao i sve ostalo poput suvereniteta, ne iz ljudi. Demokratija je vladavina naroda, na prava, ne zakona i ne ljudi. U demokratiji je narod i iznad ljudi i iznad prava. I iznad EU. Narod nadasve.
Da, zamjena teza...
0
Danas je Donald Tusk, poljski PM izrekao nešto zanimljivo
Nas 500 mil moli njih 300 mil, da nas zaštite od 140mil rusa
Baš apsurd
Treba uhvatiti bika za rogove i početi raditi na samostalnoj obrani Europe i normalnog svijeta...
Namjerno ne kažem EU, jer bih tu uključio i GB, Tursku, Kanadu, Meksiko ...uz dobar trgovinski dogovor sa Kinom i Indijom
Pa nek se onda dva debila najebavaju sami sa sobom...
Utopija, znam...ali moguća nekad
0