malo ih je koje nisu dale.
bar nekome.
malo ih je koje nisu dale.
E jadnicak onneodoljivi je napisao/la: ↑18 jun 2025, 08:10 Muz voli i da pogleda (iako nijje ginekolog)
IMG-56b760914ab6806132761e07cd31a3b2-V.jpg
1

A kako je s drugim oblicima kukanja?Duh je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:48 Kad zene podju kukati na muza, ja to vidim vec kao njihov poraz.
Jer on je bio takav i kad su se upoznali. A ona si je mislila-ma promjenit cu ja njega.
Porazgovara otvoreno, ukazuje na greske. Nadje se rjesenje ili daju se ultimatumi: Podji raditi, prestani piti, prestani izlaziti sam, prestani kockati, nadji posao, nemoj u guzu itd...
Zena je borac kad se izbori za sebe, a ne kad se poslije bori za sebe muceci se da sastavi kraj sa krajem...

jesi bgm
1

Pa ima li i jedna da ti valja? Izaberi sta ces ja cu bitiDuh je napisao/la: ↑18 jun 2025, 18:46 Sto je muskarac vise svjestan svoje vrijednosti, to se vise mora oduprijeti tiraniji zena. Iako to zovu brak, to je samo tiranija.
Cak ce reci i da se bore za ljubav, ne bi li nekako ostalo romanticno.
Feministicka kritika neplacenog kucnog rada, pretvorila se u toljagu koja se koristi za premlacivanje muskaraca .
Trazi se da muskarac vise radi i na emocionalnom planu. Da se suosjeca, da se sazali, da stavlja sebe iza zene...da osjeca krivnju itd.
Savjetuje se cak i da muskarac pokazuje slabosti, ako ih ima. Pokazivanje slabosti mogucem protivniku nikada nije pametno.
Zene ne vole slabosti kod muskaraca. Jer da vole, ne bi toliko pjesnika stvorile u proslosti.
Kada muskarac izrazi slabost, ranjivost, tugu ili nedajboze strah-zenama je to na trenutak simpaticno.
Ali tada zene postaju nesigurne u to jesu li sigurne. Kad se zbroji dva i dva, zna se da slabosti imaju slabici.
Tvrde zene doduse , da su slabe na emotivce, ali ne znaju objasniti sto ih sprci neko neemotivan kod onoliko emocija mladjanog decka.
Meni to muljanje zena zna doduse biti i simpaticno.
To zavisi kakve atribute ima. Ja volim nekada ta kukanja poslusati, Ono...trepcem, smjeskam se.
moje emocije su prejake.

Pobogusi ženo i ti se previše uživljivala u ove priće, nisi normalna bilaPekmeza je napisao/la: ↑20 jun 2025, 03:05 ko je alkemija uvjeravanja, sta te uvjeravaju?
Mi svi ovdje dobro znamo da bi tebe bilo jako tesko nagovoriti na nesto sto sam ne zelis. Jednostavno tako napravljen.
A sto se tice zena, sve nake kuknjave na njiha, te vake su te nake su. Zelim konkretne primjere sta su ti radile.
sva sreća pa nisu svi isti.
1