Muzički chat room
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9215
- Kontakt:
Re: Muzički chat room
Ko je vama najbolji tekstopisac, ikad, igdje? Meni, ovako, isprve: Leonard I Balašević 
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2293
Blago vama...
Mene su zapali koncerti opskurnih anonimusa - Satan Panonski, na primjer: i jos mi je i uflekao garderobu nakon sto se na bini krajnje indiskretno narezao ziletom.
Mene su zapali koncerti opskurnih anonimusa - Satan Panonski, na primjer: i jos mi je i uflekao garderobu nakon sto se na bini krajnje indiskretno narezao ziletom.
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
Moraću proguglati Reinharda...
Jesi kad uživo slušo SCH? Ili - ne bi me iznenadilo da jesi - sviro sa njima?
O-ho-ho, znači, alternativaJohn Cleese je napisao/la: ↑03 jul 2025, 23:52 Blago vama...
Jesi kad uživo slušo SCH? Ili - ne bi me iznenadilo da jesi - sviro sa njima?
0
-
John Cleese
- Moderator

Slusao, naravno, jesam - svirao nisammedvjed23 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 00:06 Moraću proguglati Reinharda...
O-ho-ho, znači, alternativaJohn Cleese je napisao/la: ↑03 jul 2025, 23:52 Blago vama...
Mene su zapali koncerti opskurnih anonimusa - Satan Panonski, na primjer: i jos mi je i uflekao garderobu nakon sto se na bini krajnje indiskretno narezao ziletom.![]()
Jesi kad uživo slušo SCH? Ili - ne bi me iznenadilo da jesi - sviro sa njima?![]()
I zafrkavam da sam uzivo slusao samo anonimuse, bilo je tu i zvucnijih imena, Kojo@Vd na primjer - i to je, doduse, bilo opskurno
0
-
John Cleese
- Moderator

Slažem se
Evo primjera iz povijesti
Hippie pokret 60ih je postao opasnost za tadašnju vlast, nitko nije želio ići u Vijetnam. LSD je malo otvorio neke druge vidike i razinu svijesti.
Pokret je naprasno prekinut zbog incidenta na Altamontu
za vrijeme nastupa Rollling Stonesa
0
Ma ima primjera od juce...odmah slikanje sa Thompsonom.mentalist je napisao/la: ↑04 jul 2025, 16:47Slažem se
Evo primjera iz povijesti
Hippie pokret 60ih je postao opasnost za tadašnju vlast, nitko nije želio ići u Vijetnam. LSD je malo otvorio neke druge vidike i razinu svijesti.
Pokret je naprasno prekinut zbog incidenta na Altamontu
za vrijeme nastupa Rollling Stonesa
Ja ne idem na te koncerte jer mi je to bucno. ljeti su jos svi znojavi.
Ovo je sve skupa projekt.
U biti to nije nikakva slika inteligencije, koliko revolta ili prkosa. Pa cak i oni demonstranti u Beogradu su ustase...
Ako bude bez vecih incidenata, sve ok. Logicno je da ce neki opet slusati pokojnog Sinana...
0
1