Numerološka vrijednosti za ime
Osobe sa imenom
1
Nasla sam za svoje to za brojeve:storm je napisao/la: ↑08 sep 2020, 18:33 Postoje dvije teorije o nastanku imena. Prva teorija kaže da ime potiče od hebrejskog Maryam, dok druga da potiče od egipatskog mry-ima što znači ”voljen” (mry) i Amon(ima), dakle ”voljen od boga Amona”. Navodno je druga teorija vjerodostojnija
Numerološka vrijednosti za imeje 5.
Osobe sa imenomsu komunikativne, prijateljski nastrojene, živahne i omiljene u društvu. Materijalni komfor uzimaju zdravo za gotovo, a udoban život im je imperativ. Lako uče i obrazuju se i ne mogu zamisliti život bez aktivnog, društvenog angažovanja.

A izgleda, prvi put vidimDigla_da_kreči je napisao/la: ↑08 sep 2020, 18:36Zar i imena imaju numerologijustorm je napisao/la: ↑08 sep 2020, 18:33 Numerološka vrijednosti za imeje 5.
Osobe sa imenomsu komunikativne, prijateljski nastrojene, živahne i omiljene u društvu. Materijalni komfor uzimaju zdravo za gotovo, a udoban život im je imperativ. Lako uče i obrazuju se i ne mogu zamisliti život bez aktivnog, društvenog angažovanja.
![]()
Kako da znam koje su mi zvijezde naklonjene?
![]()