Marko Perković - THOMPSON
Re: Marko Perković - THOMPSON
Ti fakat imas talenat da svaku temu useres politikom.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..ti seres vi ste ispolitiziratali temu kolko sam i sam vrati se na početak i kako je ko komentira tjompsona..naravno da sam zato i postavio temu al sto se niste izdigli iznad mržnje prema dotičnim pjevačem i pokazali veličinu..i zato sam napisa ovu ric seres pa se žali moderatoru jer si ti meni reka da sam usra..al naravno za tvoj izraz očekujem razumjevanja a za sebe preseravanje o izražavanju i blabla ..al nikom ne ostajem dužan..i dajem svoje argumente i zato svakom svoje..
0
Ejs?laga-nini je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:15 ..ti seres vi ste ispolitiziratali temu kolko sam i sam vrati se na početak i kako je ko komentira tjompsona..naravno da sam zato i postavio temu al sto se niste izdigli iznad mržnje prema dotičnim pjevačem i pokazali veličinu..i zato sam napisa ovu ric seres pa se žali moderatoru jer si ti meni reka da sam usra..al naravno za tvoj izraz očekujem razumjevanja a za sebe preseravanje o izražavanju i blabla ..al nikom ne ostajem dužan..i dajem svoje argumente i zato svakom svoje..
Vrati se ti na komentare pa vidi koliko tvojih komentara obrađuje politiku a koliko Thompsona.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..jes ti normalan normalno je da je najviše jer vas deset a ja sam..jaka ti logika frajeru
il da prešutnim zločeste komentare 
0
..na političke odgovorio politički na glazbene glazbenim prolistaj malo..
0
Zločeste?
Jaro, komentari su dobri s obzirom da se radi o osobi koja širi mržnju prema drugima i na tome zarađuje pare.
Jaro, komentari su dobri s obzirom da se radi o osobi koja širi mržnju prema drugima i na tome zarađuje pare.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..evo opet vraćaš u politiku..u kojoj pjesmi nalaziš mržnju...sumnjam da si puno presluša al ako jesi kaži mi tekst di vidis mržnju..to me podsjeća na komentare o meni kad volim svoje da logikom vašom mrzim druge..a ja ko vjernik nikog ne mrzim nit širim mržnju samo volim svoje..a i Marko isto tako..ajde izbaci te tekstove pliiiz.
0
Ja ne mogu vjerovati da ga ovoliko branis.
Jel' on za tebe slika I prilika Hrvatske?
Jel' on za tebe slika I prilika Hrvatske?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Bosnjaka, laganini, jel' tesko nauciti tu rijec?
0
Ako ih ti do sada nisi primjetio, onda će to meni biti Sizifov posao.
Jer ti čitaš samo ono što želiš da pročitaš, tako da je uzaludno sa tobom raspravljati.
Jer ti čitaš samo ono što želiš da pročitaš, tako da je uzaludno sa tobom raspravljati.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Vjera i nacija ne poznaju idiotizam.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Mani se fraza odgovori konkretno..evo da ja kazem Bešlića je seljačina i ta glazba izaziva niske strasti..a..
0
Sta, znas krcato Jordanaca I Iranaca koji slusaju Thompsona?
0
I to otkriva koliki si ti nacionalista. Koristiš Bešlića kao kontru, jer je Bešlić Bošnjak.
Jeste seljačina, slažem se. I šta ćeš sad?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem