osjeti se bgmBeogradjanIN je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:34Brakorazvodna parnica i sve sto ide uz to, znas vec![]()
Tu sam ja. Nije valjda da toliko falim kada me nema![]()
Nece beogradjanin nigde![]()
![]()
navikao si nas na sebe
osjeti se bgmBeogradjanIN je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:34Brakorazvodna parnica i sve sto ide uz to, znas vec![]()
![]()

Kada mi ti to kazes ja dobijem zelju da 24h budem na forumu. Ako za novogodisnje praznike dodjem u Sarajevo, da hvatas put Breza-Sarajevosmajlic je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:39osjeti se bgmBeogradjanIN je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:34
Brakorazvodna parnica i sve sto ide uz to, znas vec![]()
![]()
navikao si nas na sebe![]()
dogovorit cemo seBeogradjanIN je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:42Kada mi ti to kazes ja dobijem zelju da 24h budem na forumu. Ako za novogodisnje praznike dodjem u Sarajevo, da hvatas put Breza-Sarajevo![]()

I ja se iskreno nadam da cu doci. Voleo bih. Poziv od drustva stoji ali su male sanse da uspem. Ako nista, na leto sam tamosmajlic je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:46dogovorit cemo seBeogradjanIN je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:42
Kada mi ti to kazes ja dobijem zelju da 24h budem na forumu. Ako za novogodisnje praznike dodjem u Sarajevo, da hvatas put Breza-Sarajevo![]()
nadam se da cu moci![]()

a pratim al ne znam jos koliko cu

blago tebi