Pa ponesi mobitel sa sobom.neodoljivi je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:07 jbt trebam i moram u WC al ne mogu sad, gori forum, vatra se rasplamsala
Ne valja trpiti.
Pa ponesi mobitel sa sobom.neodoljivi je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:07 jbt trebam i moram u WC al ne mogu sad, gori forum, vatra se rasplamsala

jes pa da mi upadne u WC šoljuMunDzi je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:11Pa ponesi mobitel sa sobom.neodoljivi je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:07 jbt trebam i moram u WC al ne mogu sad, gori forum, vatra se rasplamsala
Ne valja trpiti.![]()
Đimšiti je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:17 Sve ve više vuče nostalgija ka tome da se počnem oblačiti po modi devedesetih, ovaj sat ispod bi mogao ponovo se naći na mojoj ruci...Ja sam vaistinu nostalgičan u pogledu nekih stvari, a i sve mi se više dopada vdijeti kako se djevojke moje generacije oblače. Nenapadno, a tako privlačno.
![]()
1

E ovo je već krkanizam šabanizma, neukus i spoj nemogućeg, neskladnog.smajlic je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:19Đimšiti je napisao/la: ↑03 okt 2025, 09:17 Sve ve više vuče nostalgija ka tome da se počnem oblačiti po modi devedesetih, ovaj sat ispod bi mogao ponovo se naći na mojoj ruci...Ja sam vaistinu nostalgičan u pogledu nekih stvari, a i sve mi se više dopada vdijeti kako se djevojke moje generacije oblače. Nenapadno, a tako privlačno.
![]()
taman je vrijeme za dzempere
![]()
2

Kako da ti ne utrne kada se samo vozis novim autom. Ne moze covek da te istera iz njega