Drzi,przi on
Gdje ćete za novu?
Re: Gdje ćete za novu?
Nemoj medo plakati. Meni NG vec duzi period ne znaci nista. Ne znam kad sam zadnji put slavila. Vjerovatno prije 15-20 godina.
2
1
1
1
Gdje me to vodis?
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Familijarno... žena, djeca, brat, njegova žena i djeca, roditelji i naši i njihovi... nismo nikad tako pa et.
1
1
Kod mene se obicno svi okupe oko Bozica, jer ovdje je Bozic kao NG pa se svi nekako i okupe u to doba kaozamjena za NG. I uvijek bude nekog manjeg sranja da izvinete na izrazu. Svekar i svekrva ne vole svog zeta, pa mene koriste da njemu shuknu.
Ali ne bude nista strasno. Samo se malo ubadaju. Npr, kaze svekar vidite kako je Mundzi napravila bogatu trpezu, nije se stisnula, nije skrta. A u stvari njima sukne jer su oni poskrti. I slicni. A onda oni njemu vracaju na neke svoje nacine. A sve u rukavicama. Bude dobar show.
Ali ne bude nista strasno. Samo se malo ubadaju. Npr, kaze svekar vidite kako je Mundzi napravila bogatu trpezu, nije se stisnula, nije skrta. A u stvari njima sukne jer su oni poskrti. I slicni. A onda oni njemu vracaju na neke svoje nacine. A sve u rukavicama. Bude dobar show.
4
1
3
3
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1407
1
1
- BeogradjanIN
- Etablirani član