Da se pohvalim

Truć, trač, bla, bla...
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10365

Re: Da se pohvalim

Post Postao/la MunDzi »

Obrala sam opet jabuku. Jesu male ali su socne.
20251018_135753.jpg
5
5 slika
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Bobi je napisao/la: 18 okt 2025, 14:44
padisah je napisao/la: 18 okt 2025, 14:39 dobijo sam poziv za obavezno testiranje na koroniju i odem sta cu. prije nego sto mi je sestra ugurala stapic u nos pogledao sam je u oci, nije bila sretna. pokusao sam da joj sugeriram da mi ne ucini nista na zao, ali nije reagovala. tada sam joj tiho sapnuo, imam sina, volio bih da vidim kako odrasta, nemojte me cipirati. nijemo i tuzno mi je pokazala na dzep i na uho, javljajuci mi tako da je prisluskuju. suza joj je poletjela obrazom pokazujuci nemoc i strah odupiranju naredbe nadleznih. ucijenjena je, boji se za egzistenciju i gubitak posla. onda je glasno rekla gotovo je! vrhom prsta je protrljala vatu na vrhu stapica i prikazao se cip. zaprepasceno sam gledao u zlo koje nam zele ugraditi 😱 zaplakao sam i kroz suze rekao hvala lijepo. napustijo sam ambulantu uzurbanim korakom.
nadam se da ce neko nekada odgovarati za ovaj zulum koji nam cine
Šta se to takmičiš za post mjeseca :D , e neš, Mundzi uzima ovog oktobra :D.
Ovo ni ja ne mogu nadyebati. Ipak ce njegov biti post mjeseca. :D
2
2 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

A cvijece se jos drzi.
20251018_135054.jpg
4
4 slika
smajlic
Administrator
Reactions: 45263

Post Postao/la smajlic »

prelijepo je :sret
1
1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1388

Post Postao/la BeogradjanIN »

Za cipovanje i budalastine sam se naslusao. To me ne interesuje. Interesovalo me je samo ono sto sam video svojim ocima. Na primer, rodjena sestra mi radi u bolnici kao glavna medicinska sestra. Na TV-u pustaju snimak bolnice u kojoj radi i govore kako je 36-oro njih na aparatima, umiru, gotovo je. Pitam sestru da li je istina, kaze ma gde bre ima samo jedan i taj jedan ima 7-8 bolesti. Odem kod nje da uradim test satro za firmu (ko nije bio vakcinisan morao je da donosi glupavi test) i vidid bolnica prazna. Sefovi bolnica placali da dobiju karton sa vakcinacijom. I to ne samo oni. Ovde je cak i jedna doktorka bila uhapsena jer nije htela ljudima da daje vakcine vec im je davala fizioloski rastvor. Kasnije je oslobodjena. A u Nemackoj,tacnije delu Nemacke u kome sam ja ima dosta ostecenih i da ne kazem sta, sada jure odstete ali im ide teze jer su potpisali da sami snose odgovornost. E sada sta je istina u toj kuroni a sta ne verovatno samo Bog sveti zna. Inace naravno da su poturane debilne price tipa cipovanje, 5G itd. da bi se svaka prica svrstala u isti kos.
1
1 slika
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član

Re4

MunDzi je napisao/la: 18 okt 2025, 15:09 A cvijece se jos drzi.

20251018_135054.jpg
Vidi ti Mundzi majstora
1
1 slika
MunDzi
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la MunDzi »

Šabović Adis je napisao/la: 18 okt 2025, 15:43
MunDzi je napisao/la: 18 okt 2025, 15:04 Obrala sam opet jabuku. Jesu male ali su socne.

20251018_135753.jpg
Delišes. Mljac.
Ne znam jel to to, ali mene ove jabuke podsjecaju na djetinjstvo. Ima se kupiti kakvih hoces, sto i jedna vrsta po supermarketima.....ali nista nije imalo ukus jabuka iz djetinstva. Osim ove iz moje baste.

A drvo je kao pekinezer. Mini drvo, mini krosnja, mini i jabuke.
2
2 slika
grunf
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 1052

Post Postao/la grunf »

BeogradjanIN je napisao/la: 18 okt 2025, 13:12 Juce sam se prijavio da me vrate u kriminalistiku. Iskreno se nadam da ce me primiti nazad
Iz grupe TNT si ekspresno izbacen zbog izrazavanja svojih politickih stavova i iznosenja privatnih podataka na socijalnim mrezama.

Policija, vojska i tajne sluzbe poput grupe TNT su zatvoreni sistemi - struka je osjetljiva na detalje, komentare i fotografije, za razliku od Jagomira, koji prima bez ikakvih provjera i one sa najtezim dusevnim oboljenjima.

Uspjesan mladi covjek koji posjeduje nekretnine i ljubavnice od Vrnjacke Banje do Bagdada, a vjerovatno i u Beogradu i Edinburgu, zeli da se vrati na crkavicu od par hiljada maraka mjesecno, i sluganstvo vjecito korumpiranim celnicima iz bezbjednosnog sektora.

Umjereno sam radoznao da priupitam, zasto?
3
3 slika
Kako se pise "Ti si idiot"?
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član

Kakav si ti kralj :haha
0
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 669

Post Postao/la Spock »

BeogradjanIN je napisao/la: 18 okt 2025, 14:06 Ne prihvatam nista sto je pod moranjem jer je neko drugi odredio tako. Kada sam rekao da primim a da doktor koji mi daje potpise da garantuje u ispravnost iste, nije zeleo. A ja da potpisem da se slazem sa necim sa cime se ne slazem, sigurno da necu. I na kraju krajeva, mnogo je njih na kraju i osteceno time sto su prihvatili. Govorim o mom kraju ovde.
Licno sam imao dosta ozbiljne posljedice zbog covid vakcinacije, ne sad da mi je zivot bio ugrozen, ali sam imao cudne zdravstvene probleme mjesecima kakve nikad u zivotu nisam imao. Pri tome sam dva puta prelezao koronu, i posljedice iste su neuporedive u odnosu na vakcinu.
Zbog tajminga i svega sam 100% siguran da je vakcina uzrok, a problem je sto niko od doktora to tad nije htio da potvrdi i da mi da potvrdu da ne smijem primiti drugu koja mi je trebala zbog posla, imao sam dosta terena vani i bez vakcine nisam mogao ici.
Na kraju sam morao rizikovati i primiti drugu dozu koju nisam ni osjetio, ali prva me unistila.
Slucajevi kao moj su rijetkost, ali je problem sto niko ne preuzima odgovornost za iste, to se sakrivalo i slicno.
0
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član

Spock je napisao/la: 20 okt 2025, 10:36
BeogradjanIN je napisao/la: 18 okt 2025, 14:06 Ne prihvatam nista sto je pod moranjem jer je neko drugi odredio tako. Kada sam rekao da primim a da doktor koji mi daje potpise da garantuje u ispravnost iste, nije zeleo. A ja da potpisem da se slazem sa necim sa cime se ne slazem, sigurno da necu. I na kraju krajeva, mnogo je njih na kraju i osteceno time sto su prihvatili. Govorim o mom kraju ovde.
Licno sam imao dosta ozbiljne posljedice zbog covid vakcinacije, ne sad da mi je zivot bio ugrozen, ali sam imao cudne zdravstvene probleme mjesecima kakve nikad u zivotu nisam imao. Pri tome sam dva puta prelezao koronu, i posljedice iste su neuporedive u odnosu na vakcinu.
Zbog tajminga i svega sam 100% siguran da je vakcina uzrok, a problem je sto niko od doktora to tad nije htio da potvrdi i da mi da potvrdu da ne smijem primiti drugu koja mi je trebala zbog posla, imao sam dosta terena vani i bez vakcine nisam mogao ici.
Na kraju sam morao rizikovati i primiti drugu dozu koju nisam ni osjetio, ali prva me unistila.
Slucajevi kao moj su rijetkost, ali je problem sto niko ne preuzima odgovornost za iste, to se sakrivalo i slicno.
Zao mi je sto cujem da si imao problem. I nadam se da ti je sada bolje sto ti iskreno i zelim.U Nemackoj je izaslo na videlo kod dosta njih ali retki su uspeli da dobiju potvrde da je vakcina uzrok. Sto kazes ti, ne prica se ni 1% od onoga sto se zaista dogadja.
0
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 669

Post Postao/la Spock »

BeogradjanIN je napisao/la: 20 okt 2025, 10:44
Spock je napisao/la: 20 okt 2025, 10:36

Zao mi je sto cujem da si imao problem. I nadam se da ti je sada bolje sto ti iskreno i zelim.U Nemackoj je izaslo na videlo kod dosta njih ali retki su uspeli da dobiju potvrde da je vakcina uzrok. Sto kazes ti, ne prica se ni 1% od onoga sto se zaista dogadja.
Hvala,sad sam ok, nemam vise problema i skroz je proslo, ali sam se namucio dok je trajalo.
Nisam antivakser niti negiram samu coronu, ali neke stvari su bile bas pretjerane, od panike koju su stvarali, do zakljucavanja i zabrana, te kasnije cirkus sa uslovljavanjem vakcinama.

I onda je dosao Putin i napadom na Ukrajinu zaustavio coronu. :oo
0
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član

Spock je napisao/la: 20 okt 2025, 10:51
BeogradjanIN je napisao/la: 20 okt 2025, 10:44

Hvala,sad sam ok, nemam vise problema i skroz je proslo, ali sam se namucio dok je trajalo.
Nisam antivakser niti negiram samu coronu, ali neke stvari su bile bas pretjerane, od panike koju su stvarali, do zakljucavanja i zabrana, te kasnije cirkus sa uslovljavanjem vakcinama.

I onda je dosao Putin i napadom na Ukrajinu zaustavio coronu. :oo
Ne samo da je bilo preterano nego se sve pretvorilo u laganje i cirkus. Secam se sta su sve po Srbiji radili da nagovore narod na vakcinaciju. Nudili vaucere za trzne centre :keke

Pa isao bus po gradu terao ljude da se vakcinisu. Tako nesto je i ovde po Nemackoj bilo.
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 34544

Post Postao/la dmr »

konačno sam ih vratio nazad :prvi :D :D
2
2 slika
:damir
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21590

Post Postao/la Miss Y. »

dvije karte bookirala :kriv

odmah sam :zaljub
3
3 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 16944

Post Postao/la Polaris »

BeogradjanIN je napisao/la: 18 okt 2025, 15:18 Za cipovanje i budalastine sam se naslusao. To me ne interesuje. Interesovalo me je samo ono sto sam video svojim ocima. Na primer, rodjena sestra mi radi u bolnici kao glavna medicinska sestra. Na TV-u pustaju snimak bolnice u kojoj radi i govore kako je 36-oro njih na aparatima, umiru, gotovo je. Pitam sestru da li je istina, kaze ma gde bre ima samo jedan i taj jedan ima 7-8 bolesti. Odem kod nje da uradim test satro za firmu (ko nije bio vakcinisan morao je da donosi glupavi test) i vidid bolnica prazna. Sefovi bolnica placali da dobiju karton sa vakcinacijom. I to ne samo oni. Ovde je cak i jedna doktorka bila uhapsena jer nije htela ljudima da daje vakcine vec im je davala fizioloski rastvor. Kasnije je oslobodjena. A u Nemackoj,tacnije delu Nemacke u kome sam ja ima dosta ostecenih i da ne kazem sta, sada jure odstete ali im ide teze jer su potpisali da sami snose odgovornost. E sada sta je istina u toj kuroni a sta ne verovatno samo Bog sveti zna. Inace naravno da su poturane debilne price tipa cipovanje, 5G itd. da bi se svaka prica svrstala u isti kos.
Jesi li vakcinisao djecu svoju, mislim one redovne, bcg, hepatitis, mpr itd
1
1 slika
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 16944

Post Postao/la Polaris »

Mozda ce se neko naljutiti ali ja nista ne vjerujem to sto pricate za vakcine, moja sestra je imala reakciju nakon druge doze, ali je to bilo jednostavno reakcija imuniteta, bila je bolesna par dana i proslo. Inace primila je tri doze kao i ja. Ja nisam imala nikakvih reakcija. Meni je to sve rekla kazala i propagande, isto kao i ono da vakcine uzrokuju autizam kod djece 🤷‍♀️
2
2 slika
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”