Najljepše je u moru biti gol
poslije je s tebe fino papat sol
ne znam ,ništa mi to dobra nije donijelo, možda me sad i ovo negdje nekad košta
sad svi znaju da sam od krvi i mesa
Najljepše je u moru biti gol
drzi se ove tvoje zadnje recenice.Danci je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:36 Često pomognem drugima bez razmišljanja... spremna sam skočiti i riskirati samo da nekome olakšam situaciju. U tom su trenutku moji postupci dobrodošli i r rado ih prihvate, ali kasnije ih mnogi ne znaju cijeniti.
To se, nažalost, ne događa rijetko , naprotiv vrlo često. Nakon svega ponašaju se kao da nisam ništa učinila za njih. A onda sam ja ta koja ostane povrijeđena.
Ipak, takve me situacije s vremenom ojačaju. Shvatila sam da više ne želim nuditi POMOĆ dok je netko izričito ne zatraži..dosta je ..
Držim se naravno..Duh je napisao/la: ↑20 nov 2025, 17:51drzi se ove tvoje zadnje recenice.Danci je napisao/la: ↑20 nov 2025, 14:36 Često pomognem drugima bez razmišljanja... spremna sam skočiti i riskirati samo da nekome olakšam situaciju. U tom su trenutku moji postupci dobrodošli i r rado ih prihvate, ali kasnije ih mnogi ne znaju cijeniti.
To se, nažalost, ne događa rijetko , naprotiv vrlo često. Nakon svega ponašaju se kao da nisam ništa učinila za njih. A onda sam ja ta koja ostane povrijeđena.
Ipak, takve me situacije s vremenom ojačaju. Shvatila sam da više ne želim nuditi POMOĆ dok je netko izričito ne zatraži..dosta je ..
nije sad da se mora svakome pomagati, a ni da se treba ocekivati neka zahvalnost.
ako si povrijedjena zbog ovakivih slucajeva, sta je tek sa povredama u ljubavi? gdje te tu ima?
Ljubav nije bol i ti to znas i ne volis da boli. To da je ljubav bol, obicna je toksicna laz neuspjesnih romanticara.Miss Y. je napisao/la: ↑20 nov 2025, 07:59 i da, voljeti malo više sebe, biti malo realniji u pogledu na situaciju, razmisliti zasto smatramo da nismo vrijedni ljubavi i zasto moramo puno dati da bi dobili minimum. koje su to nesigurnosti?
zasto je ljubav - bol, trud, gutanje emocija, i bespotrebno "trpljenje" da bi nas neko volio?
može se na tome raditi. samo je važno priznati sebi sebe.

2