Ovo još niste znali o meni
Re: Ovo još niste znali o meni
Nemam mikrovalnu niti air-fryer niti razmišljam o kupovini istih.
Ne gledam tv-kanale nego samo streaming.
Bojkotujem Spotify.
Ne gledam tv-kanale nego samo streaming.
Bojkotujem Spotify.
5
1
2
2
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
juli iduce godine ce mi biti jako radostan aBd
4
4
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Unuče na pomolu?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Govorim za sebe:
Nemam mikrovalnu jer u vrijeme dok sam je imao koristila mi je samo za brzo podgrijavanje hrane. Nabavio sam je isključivo dok je kćerka bila beba. Nisam mikrovalnu ponio kad smo se razdvajali.
Na TV-u nemam šta gledati jer fakat je sve dosadno a švedska državna televizija sve ionako stavlja kao streaming tako da vijesti, filmove i dokumentarce gledam kad u toku dana nađem za to vremena. I mnogo kvalitetnije filmove prikazuju. Na kablovskoj je ionako samo američko dosadno sranje.
Spotify bojkotujem otkako finansiraju oružje kojim se kasnije ubijaju nevini ljudi - mahom civili. Svakako ne isplaćuju izvođače kako treba.
Postoji zato gramofon a prodavnice ploča imaju jako bogatu ponudu za solidnu lovu.
U autu slušam ili Youtube ili preko Radio Gardena hvatam radiostanice koje emituju odličnu muziku.
Eto. Znam da je čudno, znam da je mimosvijet ali eto yebiga.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
ne, ako me sin ne iznenadi
3
1
2
2
nemojte vise pogadjati 
4
4
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31144
trebo si brt ponijet mikrovalnuOmmadawn je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:19Govorim za sebe:
Nemam mikrovalnu jer u vrijeme dok sam je imao koristila mi je samo za brzo podgrijavanje hrane. Nabavio sam je isključivo dok je kćerka bila beba. Nisam mikrovalnu ponio kad smo se razdvajali.
Na TV-u nemam šta gledati jer fakat je sve dosadno a švedska državna televizija sve ionako stavlja kao streaming tako da vijesti, filmove i dokumentarce gledam kad u toku dana nađem za to vremena. I mnogo kvalitetnije filmove prikazuju. Na kablovskoj je ionako samo američko dosadno sranje.
Spotify bojkotujem otkako finansiraju oružje kojim se kasnije ubijaju nevini ljudi - mahom civili. Svakako ne isplaćuju izvođače kako treba.
Postoji zato gramofon a prodavnice ploča imaju jako bogatu ponudu za solidnu lovu.
U autu slušam ili Youtube ili preko Radio Gardena hvatam radiostanice koje emituju odličnu muziku.
Eto. Znam da je čudno, znam da je mimosvijet ali eto yebiga.
ko al pacino u heatu kad ufati zenu u stanu s drugim i samo uzme televizor i ode
4
4
1811
Sto bona. Svi mi govore da sam budala. Ali gledam ostale kako sapiru prije nego slazu po masini. Pa ja rukama prije operem i saperem nego sto oni to poredaju po masini. I opet im se case/staklo ne cakli kao moje kad ga saperem vrelom vodom.
Ne kontam koncept. Nemam restoran. E bas mi tesko oprati 4 tanjira i 4 case.
2
2
Beskorisna grdosija
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

1