OnlyFans
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- Reactions: 1388
OnlyFans
@Miss Y. stavi svoje noktice i da vidis koliku ces posetu na profil imati
. Kakva blondi kakvi bakraci 
1
1
Re: Hoću da kažem!
pa nije ovo onlyfansBeogradjanIN je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:45 @Miss Y. stavi svoje noktice i da vidis koliku ces posetu na profil imati. Kakva blondi kakvi bakraci
![]()
4
4
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- BeogradjanIN
- Etablirani član

Pa zar na onlyfans kace nokteMiss Y. je napisao/la: ↑25 dec 2025, 13:38pa nije ovo onlyfansBeogradjanIN je napisao/la: ↑25 dec 2025, 12:45 @Miss Y. stavi svoje noktice i da vidis koliku ces posetu na profil imati. Kakva blondi kakvi bakraci
![]()
![]()
1
1
pa počet ćemo
2
2

nije mi jasno da danas, kad je bukvalno sve lako dostupno, i dalje postoje ljudi koji svjesno plaćaju za takav sadržaj 
1
1
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Onlyfans pokazuje kakve su te zene. Bez imalo morala. Takvoj zeni je mozak ispran. Ubedjena je da je to sto radi normalno jer njoj je bitna laka zarada. Muskarac koji se zadovoljava gledanjem pa jos i placanjem da to gleda je jos gori.
0
kontam o tome, jedino gdje mooožda ima smisla je ako lično poznaješ osobu ili eventualno interakcija koju bi ta platforma trebala pružiti, za razliku od besplatnog sadržaja. Al nema logike da je to vodilja, ne bi se sigurno hljeba najeli od ljudi koje znaju

sad mi pade na pamet, jednom sam ja postavio sliku na temu cicamace na klixu, dolazi mi pp od nekog nepoznatog lika, prijatelju gdje ih nalaziš takve dobre, de mi pošalji koju. Ja sad kontam jel me trola, zajebava, jel stvarno ne zna koristiti jbni google. Moguce da su i takvi ti korisnici koji placaju, ko ce ga znati.
sad mi pade na pamet, jednom sam ja postavio sliku na temu cicamace na klixu, dolazi mi pp od nekog nepoznatog lika, prijatelju gdje ih nalaziš takve dobre, de mi pošalji koju. Ja sad kontam jel me trola, zajebava, jel stvarno ne zna koristiti jbni google. Moguce da su i takvi ti korisnici koji placaju, ko ce ga znati.
2
2
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ja mogu da zamislim te debele masne likove, pijandure koji sednu za komp, plate da gledaju skidanje zena. Virtuelni sado mazo 
2
2
onlyfans ima i za astrologiju itd ne samo za to što vi mislite.
bukvalno druga vrsta yt za fanSe

bukvalno druga vrsta yt za fanSe
3
3

- BeogradjanIN
- Etablirani član

Ja to nisam znao. Zapravo taj sajt nisam ni posecivao. Znam za njega tako sto ga spominju po netu.
0
Zasto joj je mozak ispran? Sta treba? Da ide na fakultet, studira ekonomiju i radi u banKi za 1200kmBeogradjanIN je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:44 Onlyfans pokazuje kakve su te zene. Bez imalo morala. Takvoj zeni je mozak ispran. Ubedjena je da je to sto radi normalno jer njoj je bitna laka zarada. Muskarac koji se zadovoljava gledanjem pa jos i placanjem da to gleda je jos gori.
Cuj moral? U svijetu gdje bez posljedica ubijaju nevine ljude i niko ne mrda prsom. Ccc
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

Kakve veze ima stradanje nevinih sa skidanjem zena?Pekmeza je napisao/la: ↑25 dec 2025, 15:17Zasto joj je mozak ispran? Sta treba? Da ide na fakultet, studira ekonomiju i radi u banKi za 1200kmBeogradjanIN je napisao/la: ↑25 dec 2025, 14:44 Onlyfans pokazuje kakve su te zene. Bez imalo morala. Takvoj zeni je mozak ispran. Ubedjena je da je to sto radi normalno jer njoj je bitna laka zarada. Muskarac koji se zadovoljava gledanjem pa jos i placanjem da to gleda je jos gori.
Cuj moral? U svijetu gdje bez posljedica ubijaju nevine ljude i niko ne mrda prsom. Ccc
Zensko koje se tamo skida nema moral, ne zna za sramotu...Zamisli ako neka od njih ima decu a ima i takvih slucajeva, kako je toj deci.
Naravno, sve ovo moje zvuci smesno jer zivimo u vremenu bluda i nemorala. Nisi IN ako si suprotno od toga. Taj fazon
0
- BeogradjanIN
- Etablirani član

- BeogradjanIN
- Etablirani član