i ja to sad kontam
mescini da im je ovo treca zima bgm
Polo je lagan, nemas esp,mozda su slabo napumpane zadnje. Vise napumpane zadnje gume imaju manju povrsinu dodira sa asfaltom a stim i veci pritisak po kvadratnom centimetru a s tim bolje prijanjane na dodirnu povrsinu...fizika bona . A to ti nije led vise je neka kombinacija aqua-SNOW planing, da je led zvrtila bi se ti 360 stepeni .
e moj polo....
golf 6 vozim vec 3-4 godine...
pa kako.cu 360 kad nije cijelom sirinom led
nije kompletna cesta bila poledjena
bukvalno djelici...
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
A nije polo, pa ljetos si se s njim slikala ? Ako je gol6 onda je veci problem, jel dobra dimenzija guma, siroke gume samo da prostis jebu situaciju na ovakvoj podlozi. Mora biti uza guma zimska nego ljetna makar za 1 cm. I nije led, to ti mjesavina vode i snijega, guma zaplivala na tome i zato si se zanijela. Nije temp. bila za led, ako je -2 ili -1 nece to lediti bas, moze samo kristale leda napraviti i ako uzmes da je ta mjesavina snijega na cesti uprljanja ja mastima ja benzinom ja zaostalom soli temp mrznjenja je još niza.
Bobi je napisao/la: ↑05 jan 2026, 22:58
A nije polo, pa ljetos si se s njim slikala ? Ako je gol6 onda je veci problem, jel dobra dimenzija guma, siroke gume samo da prostis jebu situaciju na ovakvoj podlozi. Mora biti uza guma zimska nego ljetna makar za 1 cm. I nije led, to ti mjesavina vode i snijega, guma zaplivala na tome i zato si se zanijela. Nije temp. bila za led, ako je -2 ili -1 nece to lediti bas, moze samo kristale leda napraviti i ako uzmes da je ta mjesavina snijega na cesti uprljanja ja mastima ja benzinom ja zaostalom soli temp mrznjenja je još niza.
a nisam al znam na koju sliku mislis
onu sa gugl mapa sto sam postavljala
ne znam
jest problem fakat jer su drugi normalno vozili bgm
hB pa sam bratovu djecu prije tog vratila kuci
bas je strahota
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
Imam i ja zimske.Danju je često toplo i sunčano, ali noću sve se zaledi..nisi jedini
kod tebe zaledi? na moru, je li tako da živiš na moru? sjećam se da smo razgovarali, ... samo sam zaboravio detalje, godine sustizu
Živim samo 25 km od mora, ali gotovo stalno provodim vrijeme uz obalu. Često zaboravljam i ja , budem smiješna i ponavljam pitanja ali to je zato što smo opterećeni svojim životima, a kada se odjavimo s ovog mjesta, mozak briše oko 50 % informacija. Ipak, smatram da je predivno druženje s vama
Ja sam presretan zbog snijega koji je pao, zadnjih godina je bas postao rijetkost, samo steta odmah ove jugovine i kise, ali bice ga jos veceras i sutra po najavama, samo da ne bude opet odmah jugovina.