Slovenija
Re: Slovenija
Sutra je dan Drzavnosti R Slovenije
Vse najboljse!
Vse najboljse!
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Imamo predsjednicu 
Prvi put u kratko slatkoj povijesti države
Nataša Pirc Musar
Prvi put u kratko slatkoj povijesti države
Nataša Pirc Musar
0
U drugom krugu pobijedila je suparnika iz stranke SDS (Janša Team) dr Anže Logar
Ne paše Nataša mnogima, nezavisni je kandidat, ali bilo je bitno da jansin isprdak ne sjedne u predsjedničku palatu...
Nije ni moj izbor bila, bio je to izbor manjeg zla, barem što se mene tiče.
Indicije i izjave idu u smjeru, da će solidno surađivati sa aktualnom vladom, tako da i neće biti tako loše na prvu... Ostalo ćemo vidjeti
Jer nakon izbora Milanovića, oprezan sam u tim prognozama...
Tu sam vidio koliko govno može glumiti kolač.
Ne paše Nataša mnogima, nezavisni je kandidat, ali bilo je bitno da jansin isprdak ne sjedne u predsjedničku palatu...
Indicije i izjave idu u smjeru, da će solidno surađivati sa aktualnom vladom, tako da i neće biti tako loše na prvu... Ostalo ćemo vidjeti
0
Več dugo nisam sa takvom mukom obkruživao listič... :facestorm je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:33 U drugom krugu pobijedila je suparnika iz stranke SDS (Janša Team) dr Anže Logar
Ali kao što si rekao. Što dalje od jajota, to bolje...
1
1
Sad bi bila fora, da Logar, ohrabren rezultatima, ili preuzme liderstvo u SDS, što je u sekti malo vjerojatno, ili pokrene svoju stranku... I sjebe celavog u pojam...Mehaning je napisao/la: ↑14 nov 2022, 08:58Več dugo nisam sa takvom mukom obkruživao listič... :facestorm je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:33 U drugom krugu pobijedila je suparnika iz stranke SDS (Janša Team) dr Anže Logar
Ali kao što si rekao. Što dalje od jajota, to bolje...![]()
Jer je pokazao, da i desničar može biti normalan (donekle) u komuniciranju...
Odigrao je fer, uredno čestitao... I pokazao respekt suparnici...
Što je pojam nemoguće za one jansine debile, poput Grimsa, Hojsa i ostalih majmuna...
0
Slovenci su meni zakon, liberalni (i feministi) kad treba al' kad im je prijetio rat prvi na liniji nema zezancije s njima. Ja sam dio rata provela u Sloveniji.
2
1
1
1
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13894
ja sam bila 92 i 93 u Sloveniji isto
moradoh jezik naucit fuuuj bljak
gdje si bila
1
1
Na sjeveru, mjesto se zove Ravne na Koroškem.vjesticanametli je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:04
gdje si bila
1
1
I ona je bila na sjeveru, na Podljubelju, zdečkom

Spoiler!
4
4
To je ono kao kad Finci ili koji već narodi ostavljaju djecu vani da odspavaju zimi jer je dobro za zdravlje. 
1
1
Tamo sam i ja samo jednom, i to slučajno, bio...Nierika je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:05Na sjeveru, mjesto se zove Ravne na Koroškem.vjesticanametli je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:04
gdje si bilaTi u kojem dijelu Slovenije si bila?
2
2
Ja sam zbog jedne Slovenke ucio slovenacki jezik.vjesticanametli je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:04
gdje si bila
4
4
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Zbog Grenlanda Slovenija odlučila poslati oba vojnika
4
4
Kad porastem biću Banovički behar
Tamo ni mi domorodci ne idemo, ako baš ne moramo...em što ružno pričajuNierika je napisao/la: ↑30 jan 2026, 14:05Na sjeveru, mjesto se zove Ravne na Koroškem.vjesticanametli je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:04
gdje si bilaTi u kojem dijelu Slovenije si bila?
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
pricala mi je drugarica sto je otisla u slo da radi ko zubarka, kaze imaju sestru iz tih sjevernih krajeva, ne moze je nista razumit, kaze gore od krajisnika prica
1
1
1811