Forum
Re: Forum
ne znam
valjda je i za forum bitno da se pisu postovi a ne ko je tu...
ako ti je cejf napises ako nije ne napises
ne znam sta ce iciji online status to promijeniti
valjda je i za forum bitno da se pisu postovi a ne ko je tu...
ako ti je cejf napises ako nije ne napises
ne znam sta ce iciji online status to promijeniti
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
jutros se budim i reko kakva nocna mora jbt
sad ulazim na forum i vidim da ipak nije bila nocna mora
sad ulazim na forum i vidim da ipak nije bila nocna mora
3
3
1811
Svaka promjena mora imati razlog i mjerljivu prednost. U suprotnom, ostaje samo osobno misljenje – koje nije dovoljno.
0
A sta mislite da se ukljuc da radi opcija hide online status u nasem cp?
Pa da vidimo ko ce ukljuciti a ko nece, kakav je ciji stav. Samo bi trebala trakica iskljucen status umjesto offline, kako bi bilo kod onih kod kojih je ukljuceno a nisu tu.
A najjednostavnije je da vratis kako je bilo

A najjednostavnije je da vratis kako je bilo
1
1
Možda se nisam najpreciznije izrazio. Ti opisuješ situacije gdje svaki forumaš pojedinačno odlučuje da sakrije ili ne svoj online status. Ja govorim o situaciji gdje administratori odluče u ime svih forumaša da svima sakriju online status.dmr je napisao/la: ↑01 feb 2026, 10:22Ovo jednostavno nije tačno. Meni licno je svejedno, ali vec sam pisao gore da na najrelevantnijim forumima u regionu si mogao ukljuciti i iskljuciti vidljivost po zelji. Na bosanskom me fakat iznenadilo da ne moze. A i tamo i ovdje ima opcija hide online status, samo sto ne radi/nije radila. Doduse, ne znam kako je sad na klixu, ali prije si mogao iskljuciti. I ne znam nikoga da mu je bilo tada ukljuceno.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

ja imam samo jedno objasnjenje za ovu situaciju
neko svalerisanje se desava na forumu i njegovi akteri su platili smajlicki da im sakrije tragove
neko svalerisanje se desava na forumu i njegovi akteri su platili smajlicki da im sakrije tragove
4
3
1
1
1811
I ko jos odluke koje bi trebale zvucati demokratski donosi na osnovu anketa?
Posaljes poruke svim forumasima, odredis do kad je glasanje, da glasanje nije obavezno i da je tajno naravno..itd.
Ili jednostavno iskljucis koristeci prava koja su clanovi vidjeli prilikom registracije.
Posaljes poruke svim forumasima, odredis do kad je glasanje, da glasanje nije obavezno i da je tajno naravno..itd.
Ili jednostavno iskljucis koristeci prava koja su clanovi vidjeli prilikom registracije.
0
Odmah si me procitaohani_jong_un je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:18 ja imam samo jedno objasnjenje za ovu situaciju
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

evo akteri se sami javljajuNamazana je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:20Odmah si me procitaohani_jong_un je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:18 ja imam samo jedno objasnjenje za ovu situaciju
neko svalerisanje se desava na forumu i njegovi akteri su platili smajlicki da im sakrije tragove![]()
3
3
1811
To nije pravo. Uprošteno govoreći, jedino pravo koje forumaši imaju ovdje je pravo na privatnost, a ovim potezom ono je dovedeno na viši nivo. Čak i ono može biti oduzeto u određenim okolnostima, kao što je naprimjer u slučaju kriminalnih radnji.
Forum je privatna imovina, i administrator ima pravo da raspolaže njom kako on ili ona misle da je najbolje.
Forum je privatna imovina, i administrator ima pravo da raspolaže njom kako on ili ona misle da je najbolje.
3
3
Tražili smo se po prethodnim životima
Najbolje je da nam odmah kazu ko se svalera, nego sto se sada dopisujemo na pp razotkrivajuci.hani_jong_un je napisao/la: ↑01 feb 2026, 11:18 ja imam samo jedno objasnjenje za ovu situaciju
1
1

1