Premier League
Re: Premier League
Utakmica po utakmica pa šta bude. A kako se neću hvaliti kad smo 2 derbija uzastopno dobili.
Vi polako pakujte kofere za utakmice protiv QPR.
Vi polako pakujte kofere za utakmice protiv QPR.
0
I to je za ljude.
Tebe i ne uzimam ozbiljno jer si navijač Arsenala samo kad ste dobri. Nisi se javljao godinama kad ste bili rupe. Dakle, tehnički, i nisi navijač Arsenala.
Tebe i ne uzimam ozbiljno jer si navijač Arsenala samo kad ste dobri. Nisi se javljao godinama kad ste bili rupe. Dakle, tehnički, i nisi navijač Arsenala.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Tako je to kad jedan ili dva foruma uzimaš kao mjerilo na kojima nisam ni bio kad su bili loši.
0
Ne vjerujem ni ja Arteti da može izgurati. Dok matematički ne obezbijede neću vjerovati.
1
1
Prerano je pričati o matematici. Dva boda Citiju bježite i idete na Etihad..
O matematici se priča kad bježite osam bodova.
O matematici se priča kad bježite osam bodova.
0
Inače:
Ovaj će letiti u martu po svemu sudeći. Howe je isto blizu otkaza čini mi se.Tottenham lacking in attack, midfield, defence and brain, says Igor Tudor
0
Kad sam ja govorio u oktobru da Franku treba dati otkaz niko me nije slušao. Četiri mjeseca su zakasnili sa otkazom i sad plaćaju cijenu.
0
Et samo da podebljamo. Kakvu luzerčinu imamo na klupi ovo je baš cirkus. Uništio je ovu ekipu.
0
Ne znam čemu ta predaja u riječima. Arsenal ima lakši raspored od CitIja do kraja. A po bodovima ste jednaki, ako oni dobiju Burnley u srijedu. Oni imaju gostovanja Evertonu i Bournemouthu. Nagazne mine. Zadnja utakmica im je protiv Aston Ville.
Pogledaj protivnike Arsenala do kraja. Lakši raspored. Prvo, ne putujete nigdje iz Londona do kraja sezone, osim u Madrid, i Budimpeštu ako, ne daj Bože,
dođete do finala LP. Svejedno, to finale je ionako zadnja utakmica sezone i igra se kad je Liga već završena. Taj ostanak kod kuće puno znači igračima.
Što se mene tiče, još imate malu prednost. I City ima FA Cup da ih umori. S tim da je finale FA Kupa prije završetka Lige. Još jedan minus za njih.
Pogledaj protivnike Arsenala do kraja. Lakši raspored. Prvo, ne putujete nigdje iz Londona do kraja sezone, osim u Madrid, i Budimpeštu ako, ne daj Bože,
Što se mene tiče, još imate malu prednost. I City ima FA Cup da ih umori. S tim da je finale FA Kupa prije završetka Lige. Još jedan minus za njih.
0
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 20 apr 2026, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Čak ćete opet imati utakmicu prednosti jer oni sljedeći vikend igraju polufinale FA Kupa. Ako pobijedite ove sezone slabi Newcastle, opet imate prednost, što je njima dodatni pritisak. Čak možda i šest bodova prednosti, jer oni sljedeću utakmicu u Ligi (nakon Burnleya) igraju tek četvrtog maja.
0