Hoću da pitam..
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3923
Re: Hoću da pitam..
Nije da mi se ovo svidja al ne znam ni sta bih odgovorio na pitanje u opisu situacije?
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
...da li bi ste voljeli da dolaskom mudrosti godinama ne nestaje naivnosti?
kako ljudi maštaju sa 35+? zamisljaju idealne scenarije i ljude?
ja bi voljela da sam malo naivna, i sa juriš u grlom u jagode...ili mozda ne bi... ne znam
kako ljudi maštaju sa 35+? zamisljaju idealne scenarije i ljude?
ja bi voljela da sam malo naivna, i sa juriš u grlom u jagode...ili mozda ne bi... ne znam
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

šuti
0

Na momente zna biti jako lijepo kad si naivan, ali sve to bude kratkog vijeka. Ne pitaj me kako znam

2
1
1
1
onda u tebi jos uvijek čuči tinejdžer
nije to ni loše
nije to ni loše
3
3

- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Razumijem taj osjećaj: ponekad bih voljela da mogu da se zaletim bez previše razmišljanja. Vjerovati i probati.
Međutim, opet mislim da smo premlade za mudrost koja upravlja životom na taj način. Bitno je da ne ubije maštu.
Zalijetanje bez previše analize može biti lijepo i oslobađajuće, ali mudrost se gradi upravo kroz pokušaje, greške i lekcije.
3
2
1
1
Ta sam , još sam dobro prošla u životu.Heidi je napisao/la: ↑06 mar 2026, 11:21
Razumijem taj osjećaj: ponekad bih voljela da mogu da se zaletim bez previše razmišljanja. Vjerovati i probati.
Međutim, opet mislim da smo premlade za mudrost koja upravlja životom na taj način. Bitno je da ne ubije maštu.
Zalijetanje bez previše analize može biti lijepo i oslobađajuće, ali mudrost se gradi upravo kroz pokušaje, greške i lekcije.
Ja jesam impulsivna, strast I nrstrpljivost.
2
1
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
Dobra si kakva si mogla biti
Isto važi i za mene. Samo budala ne želi napredovati.
Isto važi i za mene. Samo budala ne želi napredovati.
2
1
1
1
skoro svaki dan bi ovo voljela.Heidi je napisao/la: ↑06 mar 2026, 11:21
i masta je ok, ali ne podrazumjeva hrabrost kada do mogućeg ostvarenja dodje. u tome je problem.
tu bi pomoglo malo naivnosti i rozikavih naočala.
3
3

-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2317
Ima li jos neko problem s otvaranjem foruma, da mu blokira po minut dva? Ili je problem kod mene?
0
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3923
Mene automatski izlogira po nekim instrukcijama.
Ako sam aktivan neko vrijeme (postiram, I guess, ili čak samo čitam?), i onda budem neaktivan, vjerujem da izlogira nakon sat vremena.
Ako se logiram, pa sam odmah neaktivan, onda me zna vrlo brzo izlogirati. Nakon 15 minuta?
Otvaranje nikad nije bilo problem.
Ako sam aktivan neko vrijeme (postiram, I guess, ili čak samo čitam?), i onda budem neaktivan, vjerujem da izlogira nakon sat vremena.
Ako se logiram, pa sam odmah neaktivan, onda me zna vrlo brzo izlogirati. Nakon 15 minuta?
Otvaranje nikad nije bilo problem.
0
Tražili smo se po prethodnim životima