obeco sam svasta brt
a znas onu obecanje ludom radovanje

obeco sam svasta brt
to mi je ciljana terapija
Zašto sam mislila da je to gotovo, da su nalazi dobri i da je to iza tebe? Kako se osjećaš nakon terapije?
a nalazi su super hB, jos prije operacije je pokazalo da je cisto al eto mora ovako, to je ta procedura...
Eto, drago mi je da je sve u redu. Malo sam se bila zabrinula i na trenutak pomislila da možda nešto nije kako treba.smajlic je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:07a nalazi su super hB, jos prije operacije je pokazalo da je cisto al eto mora ovako, to je ta procedura...
da ga je ostalo morala bih dva lijeka dobijati, ovako samo jedan...
plus hormonske injekcije i tablete koje cu morati minimalno deset godina uzimati....
dobro sam hB, malo me groznica bila uhvatila al paracetamol je to odmah rijesio
od ovih nema nuspojava kao od obicne kemo.![]()
hvala tiDanci je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:19Eto, drago mi je da je sve u redu. Malo sam se bila zabrinula i na trenutak pomislila da možda nešto nije kako treba.smajlic je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:07
a nalazi su super hB, jos prije operacije je pokazalo da je cisto al eto mora ovako, to je ta procedura...
da ga je ostalo morala bih dva lijeka dobijati, ovako samo jedan...
plus hormonske injekcije i tablete koje cu morati minimalno deset godina uzimati....
dobro sam hB, malo me groznica bila uhvatila al paracetamol je to odmah rijesio
od ovih nema nuspojava kao od obicne kemo.![]()
Samo se ti drži svoje prirode i nastavi s pletenjem..to je pravi spas za dušu i tijelo.
Žao mi je što sve ovo prolaziš, ali hvala Bogu da postoje lijekovi i dobri liječnici koji nam vraćaju nadu i vjeru u bolje sutra![]()
Šaljem ti puno podrške i od srca želim da sve bude u redu. Uz Božju volju, sve će se posložiti kako treba, to zaslužuješsmajlic je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:23Danci je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:19
Eto, drago mi je da je sve u redu. Malo sam se bila zabrinula i na trenutak pomislila da možda nešto nije kako treba.
Samo se ti drži svoje prirode i nastavi s pletenjem..to je pravi spas za dušu i tijelo.
Žao mi je što sve ovo prolaziš, ali hvala Bogu da postoje lijekovi i dobri liječnici koji nam vraćaju nadu i vjeru u bolje sutra![]()
hvala ti
jos da zavrsim sa ovim zracenjem pa cu poceti i raditi aBd
vratit se u normalu![]()