Štaš ti ođe?
Momenti, sitnice i to..
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6589
Re: Momenti, sitnice i to..
Isao da vidim gdje je budva
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

Moj te grudva...
Gdje si ovo.isao, jel u Kamenare?
Da pogadjam, spustio se u Risan pa.opalio desno na trajekt?
A vratio se preko Kotora?
1
1
Bio sam u Herceg Novom, prvi put sam otišao u Kotor, pa okolo u Budvu, vratio se trajektom, drugi put sam u oba smjera HN-Budva trajektom.radostan dan je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:50Moj te grudva...
Nego, pratiš li još uvijek F1? Imamo novog Kimija.
0
- radostan dan
- Etablirani član

Probaj sledeci put kolima citav krug, od HN do Kotora, pa opali pre tunela za TV i BD desno i upadas u Muo, Prcanj, Stoliv...vozis obalim, tik uz more...to je stari put za TV.dmr je napisao/la: ↑09 maj 2026, 11:13Bio sam u Herceg Novom, prvi put sam otišao u Kotor, pa okolo u Budvu, vratio se trajektom, drugi put sam u oba smjera HN-Budva trajektom.radostan dan je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:50
Moj te grudva...
Nego, pratiš li još uvijek F1? Imamo novog Kimija.
Mala mjestasca, ali imaju smek, da ostanes par dana ne bi znao sta se sve tu sudara, od Mlecana do Bonaparte...Manja su mjesta pa nisu na udaru komercijale, zato i ima dosta fragmenata proslosti.
Dakle, vozis starim.putem i izbijas u TV, zatim u BD. Mada je nenznam nikog u vinklu a da ide u BD.
Gledam formulu, ali bez žara kao nekad.
Motiv za dalje.pracenje je sledeci - godinama me je gledala kako pratim F1...i sta se desilo - primila se i ona, vec par godina. I raspravljamo se tokom utrke. Navija za Pjastrija. Kćerka, 16,5.
Pitam je za najranije sjecanje...kaze tvoje skicanje zbog Kimija u Lotusu i kad si se hvatao za glavu zbog Grozanovog udesa.
Mali Kimi...
Kazu mi da novog Kimija imas,
Nisam.ga vidio al.znam da nije los,
Ti si vazda znala da biras,
Ti si vazda trazila jos,
Kazu, kazu...
2
2
- radostan dan
- Etablirani član

Usput, ne mogu da vjerujem da mi se ona zajebancija sa klixa napisana prije 15 godina vezano za grupnjak i himnu pojavila.i na tiktoku, sad vidjeh...
2
1
1
1
eh, mislim da smo nekad ranije pričali o tim mjestima i bilo mi je na umu da bi bilo dobro proći tuda, ono i vide se ta naselja dok se vozi prema Kotoru, ... samo je problem u ograničenom vremenu, za takvo detaljisanje ga treba imati na pretek, ... a ja ga nisam imao, bio sam kratko dole.radostan dan je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:01Probaj sledeci put kolima citav krug, od HN do Kotora, pa opali pre tunela za TV i BD desno i upadas u Muo, Prcanj, Stoliv...vozis obalim, tik uz more...to je stari put za TV.
Mala mjestasca, ali imaju smek, da ostanes par dana ne bi znao sta se sve tu sudara, od Mlecana do Bonaparte...Manja su mjesta pa nisu na udaru komercijale, zato i ima dosta fragmenata proslosti.
Dakle, vozis starim.putem i izbijas u TV, zatim u BD. Mada je nenznam nikog u vinklu a da ide u BD.. Kasnije se vratis magistralom.
Gledam formulu, ali bez žara kao nekad.
Motiv za dalje.pracenje je sledeci - godinama me je gledala kako pratim F1...i sta se desilo - primila se i ona, vec par godina. I raspravljamo se tokom utrke. Navija za Pjastrija. Kćerka, 16,5.
Pitam je za najranije sjecanje...kaze tvoje skicanje zbog Kimija u Lotusu i kad si se hvatao za glavu zbog Grozanovog udesa.
Mali Kimi...
Kazu mi da novog Kimija imas,
Nisam.ga vidio al.znam da nije los,
Ti si vazda znala da biras,
Ti si vazda trazila jos,
Kazu, kazu...
Ostaje to za neki naredni put, Bože zdravlja. BD je mainstream
F1 sam bio prestao skroz pratiti, jedno vrijeme nisam imao Sport Klub, onda kad ispadneš iz fazona pa pogledaš random utrku, ne znaš nikog osim Kimija, koji btw vozi loše
Onda sam se vratio 2021, slučajno gledao neku trku u kojoj je Leclerc pobijedio i to mi je bio okidač da se povratak. Sezona je bila zanimljiva a završnica spektakularna. I od tad uglavnom ne propuštam ni treninge, o trkama da i ne pričam. Dobar Kimi, samo u pogrešnom timu
0
eh, to je jedna od najjačih provala ikad, ja sam bukvalno umirao od smijeha kad sam to pročitao, čini mi se odmah kad si napisao, tad sam bio aktivan na tom opskurnom forumuradostan dan je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:11 Usput, ne mogu da vjerujem da mi se ona zajebancija sa klixa napisana prije 15 godina vezano za grupnjak i himnu pojavila.i na tiktoku, sad vidjeh...
bio bi fazon da neko tebi pošalje, joj vidi ovu provalu
0
- radostan dan
- Etablirani član

Bilo je dobrih zajebancija tih godina...i bilo je dobrih zajebanata, svaki na svoju ruku i dobro rasporedjenih po temama. Nesto najpribliznije Brajnovom zitiju i Montipajtonovcima...dmr je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:33eh, to je jedna od najjačih provala ikad, ja sam bukvalno umirao od smijeha kad sam to pročitao, čini mi se odmah kad si napisao, tad sam bio aktivan na tom opskurnom forumuradostan dan je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:11 Usput, ne mogu da vjerujem da mi se ona zajebancija sa klixa napisana prije 15 godina vezano za grupnjak i himnu pojavila.i na tiktoku, sad vidjeh...![]()
bio bi fazon da neko tebi pošalje, joj vidi ovu provalu![]()
![]()
Sve zivo iz svakodnevnice smo izvrtali naopako i nesebicno nudili resenja zainteresovanima.
.
1
1