Podsjeća me na filmski klub na Klixu, bilo je super recenzija. Može što se mene tiče, sljedeće sedmice nekad? Ja bih vjerovatno predložila nominacije za Oscara jer ih nisam gledala, moram provjeriti mogu li se online naći. I ako još neko hoće da se pridruži u određivanju filmova i pitanja, bilo bi super.medvjed23 je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:46Hoćeš nam napraviti neki filmski klub?Nierika je napisao/la: ↑14 mar 2026, 19:38 Ja sam neke od nabrojanih poslova radila kad sam živjela u inostranstvu i okej su bili plaćeni i većinom part-time pa sam imala dovoljno vremena za druge interese. Kod nas su takvi poslovi uglavnom puno radno vrijeme ili prekovremeno a nedovoljno plaćeni. Online poslovi su mi najbolja opcija od tih povremenih poslova al' nisam znala za njih prije 10, 15 godina. I u ovoj jednoj porodici u kojoj sam babysittala je bio neki baš super par s djecom, žena je radila u UN i stalno organizovala da s djecom idem na neke kreativne radionice i slične sadržaje, i to me vjerovatno motivisalo da se počnem baviti trenutnom profesijom.![]()
Odrediš neki film, koji je lako naći na netu, i ostaviš nam dvije il tri sedmice da taj film pogledamo...
I onda oni koji su pogledali malo popričaju o filmu, izdvoje ono zanimljivo, protumače ponešto itd...
Možeš napraviti i neki obrazac sa pitanjima: najdraža scena, najbolji citat iz filma, ocjena filma i dr...
Da se malo družimo uz filmove? Šta misliš?
Da se požalim
Re: Da se požalim
2
1
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9449
- Kontakt:
Da. Bilo je nešto slično na Klixu, al zamrlo je.
Možda ovdje potraje, možda ne, al ja uvijek kažem da treba pokušati
Pokreni kad tebi bude odgovaralo. Ja ću se potruditi da upratim...
Možda ovdje potraje, možda ne, al ja uvijek kažem da treba pokušati
Pokreni kad tebi bude odgovaralo. Ja ću se potruditi da upratim...
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10031
Preprodio me prošli posao glede socijalnih vještina. Život ide dalje, biće posla insallah.
4
3
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3912
Nema danas dorucka
4
4
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
i skupljala cijelu sedmicu 
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3912
moje skechersice, nesto bas iritantno skripe kad hodam, zavrsice u smecu svijumi 
2
2
Kako me nerviraju ovi tonsil stones.. znaci odrzavam higijenu zuba i usta ali dzaba opet ih imam. Isla nedavno zubaru svi mi zubi zdravi, nemam karijesa, nema upala nikakvih.. stavila sam u spoiler jer je malo gadno
I nemam uopce velike krajnike, cak sta vise kad otvorim usta pa gledam ne mogu da ih vidim
I nemam uopce velike krajnike, cak sta vise kad otvorim usta pa gledam ne mogu da ih vidim
Spoiler!
1
1