Hoću da kažem!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10085
Re: Hoću da kažem!
Err, imao sam drugaricu koja je bila razočarana zaradom kao arhitekta nakon završenog školovanja u Beču. Sjećam se da je monotonim glasom kazala nešto u smislu "Jebo te, imam osjećaj da sam uzalud potrošila vremena da bi stekla diplomu arhitekte, kada vidim da manikirka zarađuje više od mene ,ne mogu da vjerujem". Bila je neobično privlačna, ne družmo se više, ali znam jedan od razloga zašto je to tako. Ne mogu vas svi ljudi voljeti. 
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
i ne moraju...
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
a oni su bas poznati po tome da stalno ljudima poslove nalaze
nista, vise srece drugi put
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
upoznao sam curu koja je napustila bh telecom. otišla u neku međunarodnu kompaniju. za bht je rekla doslovno, yebo ovo, ... dizvine ko priča 
3
3
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10085
Treba hakovati račune kompanija i usloviti ih da nas sve zaposle kao zamenike direktora. Ja bi plaću od 20 tisuća + benificije i 180 dana godšnjeg odmora, plus svakog vikenda luksuzni restoran za moje prijatelje na račun firmi.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ne znam za vas druge ali predzadnja recenica mi nije jasna. Jel znas zasto zasto se vise ne druzite ili ne znas zasto nije vise privlacnaWhiskeyPete je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:48 Err, imao sam drugaricu koja je bila razočarana zaradom kao arhitekta nakon završenog školovanja u Beču. Sjećam se da je monotonim glasom kazala nešto u smislu "Jebo te, imam osjećaj da sam uzalud potrošila vremena da bi stekla diplomu arhitekte, kada vidim da manikirka zarađuje više od mene ,ne mogu da vjerujem". Bila je neobično privlačna, ne družmo se više, ali znam jedan od razloga zašto je to tako. Ne mogu vas svi ljudi voljeti.![]()
Sto se tice arhitekture, ako hoces najvise skole za najmanje para, samo to sudiraj. Svakakvi dundjeri dijele savjete za dizajn, npr kuhinje
0
Evo me na krevetu odpuhujem I zaljevam se meni omiljenim kiseljakom - tesanjski. Otisla sam u komsiluk do samoposluge I kod opticara da si uzmem cvike jer sam no svoje sjela I polomila ih.
Vratila se mokra mokrijata a lice crveno, nikad crvenije nije bilo. Mislila sam da ce mi pozliti. Definitivno ne podnosim vrucinu.
Ha, ha. Uzela sam cvike sa crvenim okvirom.
Vratila se mokra mokrijata a lice crveno, nikad crvenije nije bilo. Mislila sam da ce mi pozliti. Definitivno ne podnosim vrucinu.
Ha, ha. Uzela sam cvike sa crvenim okvirom.
1
1
1