"Mention"
Re: "Mention"
[mention]Podrinjac[/mention] a saddddd
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Što si me ovo mention? Izvoli šta treba.CocoMa je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:17
@ Arslan_11,CocoMa Bajadera, blinkonce, Buki, carobnjak_N,Danny, Digla_da_kreči, Dina, Divlja_u_srcu, dmr, East_side, Fatih, Hannibal, Heidi, Iskra, John Cleese, laga-nini, Lana, lejlamo, mad_max_ba, Malena, Malfoy, medvjed23, Mehaning, Miss Y., Moonlight, MunDzi, Nasrudin hodža, Ommadawn, pink floydd, Podrinjac, R4IN, Russki, Sandeman, Sarajka, scorpio, smajlic, Socrates, storm, Trafalgar Law, uvijek_kontra, Zara, Zole
![]()
0
nek sam i ja jednom na prvom mjestu. 
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Da slušaš malo sax.Nasrudin hodža je napisao/la: ↑17 sep 2020, 00:29Što si me ovo mention? Izvoli šta treba.CocoMa je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:17
@ Arslan_11,CocoMa Bajadera, blinkonce, Buki, carobnjak_N,Danny, Digla_da_kreči, Dina, Divlja_u_srcu, dmr, East_side, Fatih, Hannibal, Heidi, Iskra, John Cleese, laga-nini, Lana, lejlamo, mad_max_ba, Malena, Malfoy, medvjed23, Mehaning, Miss Y., Moonlight, MunDzi, Nasrudin hodža, Ommadawn, pink floydd, Podrinjac, R4IN, Russki, Sandeman, Sarajka, scorpio, smajlic, Socrates, storm, Trafalgar Law, uvijek_kontra, Zara, Zole
![]()
0
Da sam znao, kako vam nova igračka gode, valjda bi i prije našao vremena, da vam je instaliram... 
4
4
:aha primjetila sam.
1
1