gdje mi je crvena da vam objasni kako kao ne znate ili necete da provalite kad žena laže
Žene i razmišljanja o sexu
Re: Žene i razmišljanja o sexu
a vjerujete kako ste najbolji vakonako.
gdje mi je crvena da vam objasni kako kao ne znate ili necete da provalite kad žena laže
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 3931
Evo vidis ove glupace
Kad bolje razmislim ne bih sad ni ja dao njoj 
....al kad bi mi trazila
....al kad bi mi trazila
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Danasnjoj omladini brzo dosadi seks. Ne znam zasto je tako. Mozda imaju vise prilika da se seksaju, prazni stanovi, manje konzervativni roditelji, samostalni zivoti.
Moja sestra bliznakinka je imala nekog momka oko 4 godine. Kaze da ga nikada nije odbila za seks i da su se sekasali kad kod bi on htio. Smatrala je da je to muska stvar da on inicira seks, pa tako ona nije nikada “trazila”. Nisu se nazalost vjenacali jer je on u ratu preslio u Bec.
Ovakvih veza izgleda vise nema. Svi mladi parovi manje vise imaju probleme i to jos na samim pocetcima veze.
Moja sestra bliznakinka je imala nekog momka oko 4 godine. Kaze da ga nikada nije odbila za seks i da su se sekasali kad kod bi on htio. Smatrala je da je to muska stvar da on inicira seks, pa tako ona nije nikada “trazila”. Nisu se nazalost vjenacali jer je on u ratu preslio u Bec.
Ovakvih veza izgleda vise nema. Svi mladi parovi manje vise imaju probleme i to jos na samim pocetcima veze.
0