ja sad ne znam kako ovo da shvatim
:lol: :lol: :lol:
ja sad ne znam kako ovo da shvatim
:lol:
jutros radim testiranja na sve strane
mad_max_ba je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:03jutros radim testiranja na sve strane
dao mi je mogućnost da banujem al nmgu njega
hoćul tebe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SUKIskra je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:06mad_max_ba je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:03 jutros radim testiranja na sve strane
dao mi je mogućnost da banujem al nmgu njega
hoćul tebe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A koga drugog? SUK mi je jutros ok , nema bojazni , izdrzat cu![]()
De poteke, nisi još dovoljno ispisala :lol:
joj kad mi vako napišu neki pojam....
Šuti....ja sam u ovoj nepunoj godini, stekao uvjete da upišem treću godinu medicine :lol: :lol: :lol:mad_max_ba je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:16joj kad mi vako napišu neki pojam....
i hanumu ružim zbog ovog...
:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:storm je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:32Šuti....ja sam u ovoj nepunoj godini, stekao uvjete da upišem treću godinu medicine :lol: :lol: :lol:mad_max_ba je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:16 joj kad mi vako napišu neki pojam....
i hanumu ružim zbog ovog...
:mrgreen:
Znam...poznat mi osjećaj...kuhana grabovina :lol: :lol: :lol: (odlična drška za kramp hahahaha )mad_max_ba je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:38:lol: :lol: :lol: :lol:
ma nisam
i dan danas kad me pošalje po nešta u apoteku zovnem jer zaboravim...
znaš kad ti nešto neće u glavu i vozdra
a boli kad priko bubregastorm je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:49Znam...poznat mi osjećaj...kuhana grabovina :lol: :lol: :lol: (odlična drška za kramp hahahaha )mad_max_ba je napisao/la: ↑25 jul 2020, 10:38 :lol: :lol: :lol: :lol:
ma nisam
i dan danas kad me pošalje po nešta u apoteku zovnem jer zaboravim...
znaš kad ti nešto neće u glavu i vozdra
Ma sve nastrada, glavi ništa :mrgreen: