Pitaš me - pitam te
Re: Pitaš me - pitam te
Bilo je. Ne kontam trubljenje po gradu, izgleda da bi to radili i sa smo izgubili.
Kontas ti?
Kontas ti?
0
Trubljene je dio folklora u BiH. Trubi se 24 sata, bez obzira sto neko od komsija spava. Trubi se u veselju, trubi se u tuzi.
Trubi se i kad je nerjeseno. Trubi se da bi nekoga pozdravili ili objasnili da smo spremni izaci i kosti mu slomiti sto bezveze koci li ne daje zmigavac.
Trubimo kad sretnemo nekoga, ko da ga sto godina nismo vidjeli. Trubi se minicama, trubi se sisama u prolazu. Jednom kratko znaci-Cao, Zdravo, Bok, Merhaba...zavisi od vozaca. Dva put kratko znaci-Vid' mene.Ako ne trubis nisi normalan. Iako svi tako svirkaju, cesto se pitaju-sto trubis majmune?!
Kontate sad svi?
Trubi se i kad je nerjeseno. Trubi se da bi nekoga pozdravili ili objasnili da smo spremni izaci i kosti mu slomiti sto bezveze koci li ne daje zmigavac.
Trubimo kad sretnemo nekoga, ko da ga sto godina nismo vidjeli. Trubi se minicama, trubi se sisama u prolazu. Jednom kratko znaci-Cao, Zdravo, Bok, Merhaba...zavisi od vozaca. Dva put kratko znaci-Vid' mene.Ako ne trubis nisi normalan. Iako svi tako svirkaju, cesto se pitaju-sto trubis majmune?!
Kontate sad svi?
0
Ne kontamo, nema logike toliko trubljenje, čak i u jednom Istanbulu su nadošli u zadnjih 15 godina i puno manje trube i ulijecu ko kamikaze.
Kako bi ti postavio/la igru protiv Švice, da si selektor? Koga bi u početni sastav, koga na klupu? Ko je džoker?
Kako bi ti postavio/la igru protiv Švice, da si selektor? Koga bi u početni sastav, koga na klupu? Ko je džoker?
0
nema kafeee
mislim da je pogrijesio sto je Memica izbacio, on je bas napadao stalno, Alajbegovic od pocetka, Dzeko da udje konacno kao dzoker...Demirovica nikako vise...
edit i Malic je nedostajao sinoc
jel ti sinoc igralo srce brze?
mislim da je pogrijesio sto je Memica izbacio, on je bas napadao stalno, Alajbegovic od pocetka, Dzeko da udje konacno kao dzoker...Demirovica nikako vise...
edit i Malic je nedostajao sinoc
jel ti sinoc igralo srce brze?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
onako, minimalno, s godinama sam naučio da ne očekujem previše, tako da,...
jesu li kanađani zapravo neznalice, onolike prilike ispred našeg gola, da su imali jednog, na primjer Edina Džeka, sve bi bilo drukčije? ne slažeš se ili da?
jesu li kanađani zapravo neznalice, onolike prilike ispred našeg gola, da su imali jednog, na primjer Edina Džeka, sve bi bilo drukčije? ne slažeš se ili da?
0
pocet cu piti da se ne sikiram vise 
edit: da nismo imali tri golmana na golu dali bi nam ih i vise...pa branio je Vasilj,Muharemovic i Kolasinac....
kad si zadnji put radila ultrazvuk srca?
edit: da nismo imali tri golmana na golu dali bi nam ih i vise...pa branio je Vasilj,Muharemovic i Kolasinac....
kad si zadnji put radila ultrazvuk srca?
0
nemam ti pojma, mene tjeraju da to radim svaka tri mjeseca zbog ove terapije iako sam zdrava ko drijen..vjerovatno ekg i ne sluzi puno cemu 
radi li se danas?
radi li se danas?
0
danas je dan za ljenčarenje. 
to želiš da povrijediš sikiriki tim pitanjem?
to želiš da povrijediš sikiriki tim pitanjem?
1
1
Mene je povrijedila pričom o sekiranju, čuj počet će piti.
Kako su ljudi tako bezosjećajni?
Kako su ljudi tako bezosjećajni?
1
1
ne znam, i ja se pitam.
kako najbolje provesti subotu, log off i Olivera lagano?
kako najbolje provesti subotu, log off i Olivera lagano?
0
Ti moreš.
Meni valja s malcem po gradu tražiti sličice i ostale svjetovne stvari.
edit: ne može, pivo je fujić bljakić
Priznaj da nećeš log off?
Meni valja s malcem po gradu tražiti sličice i ostale svjetovne stvari.
edit: ne može, pivo je fujić bljakić
Priznaj da nećeš log off?
0