1920px-Reuven_Rivlin's_visit_to_Los_Angeles,_November_2017_(8466).jpg
Jel razlika u godinama prepreka?
Re: Jel razlika u godinama prepreka?
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
nije zar i ona pala 

0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ovo joj je predsjednik države, na premijeri filma, ... pitala me smije li da se slika

1
1
e sad mi je lakse
nek si joj dozvolio
nek si joj dozvolio
1
1
ne vjerujem
sigurno je nabacao gomilu dolara da joj bude mekano
1
1
znači ovaj metuzalem je dmr aka mlađahni šljemič sa avatara 
2
1
1
1
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
jeste li vi sreli nekad par, istih godina a ono...stvarno-nisu par nikakav.
0
Da, cesto se pitam za neke ljude sta rade zajedno, nikakav par (fizicki nisu jedno za drugo), ne slazu se u braku, prepirke, svadje, ne vezu ih djeca, al eto, opet su zajedno, to mi je bas cudno
0
Žena je skoro točno sedam godina mlađa od mene...
Bivša je bila šest godina mlađa i kad smo se razišli, razmišljao sam, da je to prevelika razlika i da moram sebi nači par, bliži po godinama...
Ajmo reči, da su ljudi različito zreli u svojim godinama, pa stvari sada funkcioniraju, ali ne mogu zamisliti, da imam ženu deset ili više godina razlike...
Valjda bi joj stalno savjete dijelio i pokušao odgojiti...
Dosadio bi sebi, a ne samo njoj...
Bivša je bila šest godina mlađa i kad smo se razišli, razmišljao sam, da je to prevelika razlika i da moram sebi nači par, bliži po godinama...
Ajmo reči, da su ljudi različito zreli u svojim godinama, pa stvari sada funkcioniraju, ali ne mogu zamisliti, da imam ženu deset ili više godina razlike...
Valjda bi joj stalno savjete dijelio i pokušao odgojiti...
Dosadio bi sebi, a ne samo njoj...
3
2
1
1
Kolega se prije par godina razveo od deset godina mladje zene. Ona je inicirala razvod, on ga je dosta tesko podnio, oporavio se, nasao drugu, ozenio je, zive sretno i sve …. dvadeset godina mladju
Ne mozes mu reci, pa druze, zena ulazi u najbolje godine, a tebi vrijeme da lagano razmisljas o penziji, o grobnom mjestu …
Ne mozes mu reci, pa druze, zena ulazi u najbolje godine, a tebi vrijeme da lagano razmisljas o penziji, o grobnom mjestu …
2
1
1
1
Ja za sebe dogovorio, da me prosuju...dmr je napisao/la: ↑21 jun 2026, 08:48 Kolega se prije par godina razveo od deset godina mladje zene. Ona je inicirala razvod, on ga je dosta tesko podnio, oporavio se, nasao drugu, ozenio je, zive sretno i sve …. dvadeset godina mladju![]()
Ne mozes mu reci, pa druze, zena ulazi u najbolje godine, a tebi vrijeme da lagano razmisljas o penziji, o grobnom mjestu …![]()
2
2
Ali kako se neke stvari ne skontaju dok se zabavljate, valjda je to period upoznavanja sta ko voli, kome sta odgovata, a sta ne, a ne u brak, pa onda sve svakome smeta..ne znam, nisam pametna 
1
1
Gdje ces, u Savu ili na Triglav?Mehaning je napisao/la: ↑21 jun 2026, 08:49Ja za sebe dogovorio, da me prosuju...dmr je napisao/la: ↑21 jun 2026, 08:48 Kolega se prije par godina razveo od deset godina mladje zene. Ona je inicirala razvod, on ga je dosta tesko podnio, oporavio se, nasao drugu, ozenio je, zive sretno i sve …. dvadeset godina mladju![]()
Ne mozes mu reci, pa druze, zena ulazi u najbolje godine, a tebi vrijeme da lagano razmisljas o penziji, o grobnom mjestu …![]()
![]()
0

1