Pitaš me - pitam te
Re: Pitaš me - pitam te
Živio sam i živim u samo jednom gradu a ranije sam živio u jednom selu u kojem sam i rođen.
Ti želiš neku tabelu, neki .xlsx, m?
Ti želiš neku tabelu, neki .xlsx, m?
0
Pa da, očekivala sam, ali izgleda ništa od toga.
Šta te je najviše oblikovalo u životu?
Šta te je najviše oblikovalo u životu?
1
1
Da, nisam nikad imala nerealna očekivanja.
Šta je najčešće bio problem u kontekstu nesretne ljubavi?
Šta je najčešće bio problem u kontekstu nesretne ljubavi?
0
Sudbina ... i nerealna očekivanja
Kako uspijevaš stojati čvrsto na zemlji?
Kako uspijevaš stojati čvrsto na zemlji?
0
Ništa
... takav tandem se rađa jednom u milenijumu

Koliko ima istine u stihu, "samo retki nađu retke"?
Koliko ima istine u stihu, "samo retki nađu retke"?
0
Vjerujem i znam da je tako, ali isto tako kasnije najčešće nastanu problemi upravo zbog toga. Kad ono što te privuklo počne da smeta. Ipak su zajednički stavovi i interesovanja recept za dugovječnost, opstojnost and shit
Tvoj stav o tome?
Tvoj stav o tome?
0
Identičan kao i tvoj.
Ali nije dobro ni da su ljudi haman isti, jer onda nema ništa interesantno u svemu tome?
Ali nije dobro ni da su ljudi haman isti, jer onda nema ništa interesantno u svemu tome?
0
Ma ima, sve je interesantno, zamisli da moja ljepša polovina (naravno iskreno i bez pretvaranja) luduje za formulom 1, biciklima, planinama, rijekama, šumama, otocima, .... kakav bi to spoj bio?
... Ili da sam ja lud za modom i fashion weekovima, pedikirom i manikirom, shopping molovima,
... kuhanjem
zar to ne bi bilo idealno?
zar to ne bi bilo idealno?
0
Zajednički interesi bi bili super, da. Ja sam mislila na osobine, tj. da ne bi bilo dobro da imate identične osobine.
Recimo, možda je dobro da jedno bude ekstrovert, a drugo introvert, da je jedno smireno, a drugo malo otkačeno i tako...zavisi...
Inače zamišljaš žene tako, kao "lude za modom i fashion weekovima, pedikirom i manikirom, shopping molovima,
... kuhanjem
"? 
Recimo, možda je dobro da jedno bude ekstrovert, a drugo introvert, da je jedno smireno, a drugo malo otkačeno i tako...zavisi...
Inače zamišljaš žene tako, kao "lude za modom i fashion weekovima, pedikirom i manikirom, shopping molovima,
0