Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Medvjed upada u kuće i prazni frižidere - slatkiši su mu najdraži
"Sljedeće večeri jedna je žena pronašla medvjeda kako pretražuje hranu u njenoj kuhinji, a u nedjelju je provalio u trgovinu japanskih slatkiša i iz frižidera odnio krofne. Medvjedova sklonost slatkišima navodno ga je već pet puta odvela u istu kuću, gdje je pojeo kekse, šećer i karinto, japansku slasticu od prženog tijesta prelivenog šećerom."
@smajlic jesi li ponosna?
"Sljedeće večeri jedna je žena pronašla medvjeda kako pretražuje hranu u njenoj kuhinji, a u nedjelju je provalio u trgovinu japanskih slatkiša i iz frižidera odnio krofne. Medvjedova sklonost slatkišima navodno ga je već pet puta odvela u istu kuću, gdje je pojeo kekse, šećer i karinto, japansku slasticu od prženog tijesta prelivenog šećerom."
@smajlic jesi li ponosna?
1
1
jeeeee
bit ce debel k'o mi
bit ce debel k'o mi
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ne sviđa mi se ni preliminarno, već kad zamislim kako će izgledati, ne uklapa mi se u stajling nikako, tako da dalje testiranje nema nikakvog smisla.
A tebe su znači baš puno žuljale?
Ne možeš ni malo trpiti radi elegancije? pih
1
1
E bas mi od tangi zavisi elegancija.
U zivotu ne treba nista trpiti. Pa ni tange. Ne kupujem neudobnu obucu, zasto bi kupovala neudobnu odjecu. Dobro dupe se moze skontati I u odjeci, ne mora biti na izvolite.
A lose dupe se moze sakriti odjecom.
1
1
Da ali u uskoj suknji/haljini ili pantalonama one vaše gaće vulgaris prerežu dupe na dvije polovine (čak četiri dijela, ako ćemo biti skroz precizni) dok tange to ne rade. Doduše mogu i bokserice ali i one imaju nekakav rub koji se može ocrtati i ruinirati eleganciju
sad kontam da si ti najprije za gaćeless
2
1
1
1
De mi ziv bio objasni ili nacrtaj kako to gace prerezu dupe na 4 dijela? 
Za preusku haljinu obuces body shaper podhaljinu.
Za preuske hlace mozes opet obuci body shaper pophlace, a mozes I bez gaca ako se bojis da ce ti gace raskomadati dupe na 4 dijela. Sve su kombinacije udobnije od spage medj guzovima.
Za preusku haljinu obuces body shaper podhaljinu.
Za preuske hlace mozes opet obuci body shaper pophlace, a mozes I bez gaca ako se bojis da ce ti gace raskomadati dupe na 4 dijela. Sve su kombinacije udobnije od spage medj guzovima.
0
Upravo tako. Ja kad vidim zenske u preuskim helankama, pa ih jos razvuku tj navuku skroz gore do sisa da im se moze ocrtati camil toe, ja hocu da povratim. Jos ako je starija zena koja sebe zavarava da je tinejdzerka, tad pozelim da je rascerupam.
Bas sam za vikend s muzem u shopping-u vidjela jednu takvu nakvarcanu "gospodju". Cak je i moj muz, koji je inace vrlo pazljiv covjek prema ljudima generalno slozio facu. Samo sam ga pitala jel isto mislimo. Odgovorio da.
1
1
Oj fuj, camel toe je posebna vrsta zločina.MunDzi je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:07Upravo tako. Ja kad vidim zenske u preuskim helankama, pa ih jos razvuku tj navuku skroz gore do sisa da im se moze ocrtati camil toe, ja hocu da povratim. Jos ako je starija zena koja sebe zavarava da je tinejdzerka, tad pozelim da je rascerupam.
Bas sam za vikend s muzem u shopping-u vidjela jednu takvu nakvarcanu "gospodju". Cak je i moj muz, koji je inace vrlo pazljiv covjek prema ljudima generalno slozio facu. Samo sam ga pitala jel isto mislimo. Odgovorio da.
I ja sa svojim uvijek komentarišem pogledom i muške i ženske.
2
2