Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Nego, mi što smo još uvijek u ovoj smijuriji od zemlje, kad se pakujemo?
Sud BiH naložio da se Fikretu Hodžiću vrati 400 hiljada KM, on najavio tužbu i zahtjev za odštetu
Sud BiH naložio da se Fikretu Hodžiću vrati 400 hiljada KM, on najavio tužbu i zahtjev za odštetu
1
1
Ja svog maltretiram pitanjima kao npr 3 o'clock, jel njeno dupe vece od mog.sikiriki je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:10Oj fuj, camel toe je posebna vrsta zločina.MunDzi je napisao/la: ↑15 jul 2026, 12:07
Upravo tako. Ja kad vidim zenske u preuskim helankama, pa ih jos razvuku tj navuku skroz gore do sisa da im se moze ocrtati camil toe, ja hocu da povratim. Jos ako je starija zena koja sebe zavarava da je tinejdzerka, tad pozelim da je rascerupam.
Bas sam za vikend s muzem u shopping-u vidjela jednu takvu nakvarcanu "gospodju". Cak je i moj muz, koji je inace vrlo pazljiv covjek prema ljudima generalno slozio facu. Samo sam ga pitala jel isto mislimo. Odgovorio da.
I ja sa svojim uvijek komentarišem pogledom i muške i ženske.![]()
3
2
1
1
To još nisam, najčešće komentarišemo tako neke helanke, pogotovo kod "ugodno popunjenih" dama, komične obrve i napadnu šminku, a i muške kad vidim one skinny jeans, nikako se navići...
2
2
apsolutno se slažem s vama

Spoiler!
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3905
- Kontakt:
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3905
- Kontakt:
ljubičanstvena

Spoiler!
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

2