SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
Re: SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
Toliko su ljuti sto su izgubili da su poceli i da se tuku. Bas su fuj. Obicna gamad.
Bravo Spanci. Zasluzeno.
Nek vas sad Argentinci zajedno sa Trumpom poljube u dupe.
Bravo Spanci. Zasluzeno.
Nek vas sad Argentinci zajedno sa Trumpom poljube u dupe.
2
2
bravoooooooo
pratili smo u voznji
pratili smo u voznji
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Sudija malo navlacio Spancima, ali bez obzira na to su ih Spanci izdominirali, svaka cast za to, nije lako onako igrati sa fudbalskom silom kakva je Argentina.
Zasluzena pobjeda, realno imaju srece Argentinci sto su i onoliko izdrzali, totalno su ih izdominirali na sredini.
Zao mi samo sto im ranije nisu dali gol, bila bi zanimljivija utakmica i moglo bi svasta biti.
Zasluzena pobjeda, realno imaju srece Argentinci sto su i onoliko izdrzali, totalno su ih izdominirali na sredini.
Zao mi samo sto im ranije nisu dali gol, bila bi zanimljivija utakmica i moglo bi svasta biti.
2
2
tako je
cuj navlacio sudija
cuj navlacio sudija
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
ovo spockovo moglo je biti svasta mi je malko privuklo paznju, upravo toga sam se po malo bojao. da uleti neka frljoka i da pobijedi ekipa koja nije kreirala nijednu jedinu sansu skoro do kraja utakmice. to bi fakat epska nepravda bila. nisam ih nikad gledao onako nemocne. golman je stvarno bio raspolozen, da nisu imali njega izbusili bi ih ko reseto.
3
3
Bili su nemocni, to je tacno, ali tek nakon gola su koliko toliko poceli igrati i imali prve sanse, oni najbolje igraju pod pritiskom kad gube. Zato kazem, da je ranije bio gol bilo bi svasta, ovako nisu imali vremena ni snage vise.dmr je napisao/la: ↑20 jul 2026, 13:12 ovo spockovo moglo je biti svasta mi je malko privuklo paznju, upravo toga sam se po malo bojao. da uleti neka frljoka i da pobijedi ekipa koja nije kreirala nijednu jedinu sansu skoro do kraja utakmice. to bi fakat epska nepravda bila. nisam ih nikad gledao onako nemocne. golman je stvarno bio raspolozen, da nisu imali njega izbusili bi ih ko reseto.
Zao mi Messia, ovo mu je zadnja sansa bila, igrac kao on je zasluzio bar jos jednu titulu, za Spance se ne bojim jer je ono institucija, onakav stil igre koji ne zavisi od pojedinca i oni bi mogli jos dugo dominirati i osvojiti jos titula, Argentina nakon Messia ce tesko bilo sta moci.
1
1
Zabrinjavajuce je koliko si nerealan. Dovoljno je samo pogledati statistiku te igre I bude ti jasno ko je fudbalska sila.Spock je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:52 Sudija malo navlacio Spancima, ali bez obzira na to su ih Spanci izdominirali, svaka cast za to, nije lako onako igrati sa fudbalskom silom kakva je Argentina.
Interesantno je da nisi primjetio broj zutih i crveni, a ni prljavu narav argentinskih fudbalera tokom utakmice i prgavi mentalitet sore losers nakon utakmice kad su zapoceli tucu.
Samo mogu reci fuj za njih. Najobicniji olos.
0
Nisam nerealan, ne negiram da imaju nekoliko budala koje svojom agresivnoscu kvare ugled reprezentaciji, tu nema dileme, za neke stvari na terenu i poslije nema nikakvog opravdanja.MunDzi je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:36Zabrinjavajuce je koliko si nerealan. Dovoljno je samo pogledati statistiku te igre I bude ti jasno ko je fudbalska sila.Spock je napisao/la: ↑20 jul 2026, 11:52 Sudija malo navlacio Spancima, ali bez obzira na to su ih Spanci izdominirali, svaka cast za to, nije lako onako igrati sa fudbalskom silom kakva je Argentina.
Interesantno je da nisi primjetio broj zutih i crveni, a ni prljavu narav argentinskih fudbalera tokom utakmice i prgavi mentalitet sore losers nakon utakmice kad su zapoceli tucu.
Ne kazem da su Spanci bili grublji, daleko od toga, samo nisu bas cvjecke kao sto se predstavlja, ni oni ni bilo koja druga reprezentacija, imali su i oni grubih startova i guranja, i tu im se gledalao kroz prste, dok su Argentinci dobili sve zute i crvene po zasluzi. Ne mogu vise suplje kako ih neko gura, da ih neko gura ne bi onoliko bilo zutih i onaj crveni, da ih neko gura Spanija bi dobila koji zuti i slicno.
Ne mislim da su objektivno osteceni, ali ako vagamo sudjenje, malo je vise islo u korist Spanije, nista sto je donijelo prevagu i Spanija je potpuno zasluzeno pobijedila, trebali su i vecom razlikom kad se pogleda igra, samo ne mogu price o guranju i navlacenju.
Jesu fudbalska sila, nisu dzaba bili u finalu, nisu dzaba vec toliko finala igrali u zadnje vrijeme, jedno pobijedili, dvije cope osvojili i slicno, ali Spanija je u ovom momentu puno zrelija kao tim i nisu im mogli nista, na onakvu igru nisu imali odgovor, jbg.
Sreta samo onakvih talenata sto igra pada u drugi plan zbog glupih poteza.
0
To sto ti pises se zove relativizacija.Spock je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:11Nisam nerealan, ne negiram da imaju nekoliko budala koje svojom agresivnoscu kvare ugled reprezentaciji, tu nema dileme, za neke stvari na terenu i poslije nema nikakvog opravdanja.MunDzi je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:36
Zabrinjavajuce je koliko si nerealan. Dovoljno je samo pogledati statistiku te igre I bude ti jasno ko je fudbalska sila.
Ne kazem da su Spanci bili grublji, daleko od toga, samo nisu bas cvjecke kao sto se predstavlja, ni oni ni bilo koja druga reprezentacija, imali su i oni grubih startova i guranja, i tu im se gledalao kroz prste, dok su Argentinci dobili sve zute i crvene po zasluzi. Ne mogu vise suplje kako ih neko gura, da ih neko gura ne bi onoliko bilo zutih i onaj crveni, da ih neko gura Spanija bi dobila koji zuti i slicno.
Ne mislim da su objektivno osteceni, ali ako vagamo sudjenje, malo je vise islo u korist Spanije, nista sto je donijelo prevagu i Spanija je potpuno zasluzeno pobijedila, trebali su i vecom razlikom kad se pogleda igra, samo ne mogu price o guranju i navlacenju.
Jesu fudbalska sila, nisu dzaba bili u finalu, nisu dzaba vec toliko finala igrali u zadnje vrijeme, jedno pobijedili, dvije cope osvojili i slicno, ali Spanija je u ovom momentu puno zrelija kao tim i nisu im mogli nista, na onakvu igru nisu imali odgovor, jbg.
Sreta samo onakvih talenata sto igra pada u drugi plan zbog glupih poteza.
0