Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Bezobrazno bahato nece da poštuje već neku tradiciju već samo svoje da nameće..
1
1
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
tako je
najgori su ovi Focaci
to samo branilo grad i onda tu ostalo da zivi
strasno
najgori su ovi Focaci
to samo branilo grad i onda tu ostalo da zivi
strasno
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10579
Mi nemamo ni nešto kao "Eko straža" pokret koji bi bio koristan gradu. Neće niko da bude volonter, već da radi kao volonter.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
To mi nije jasno nikako manji gradovi pa razloga ne možeš srediti da zviždi top da bude pogotovo ako je manji već svi negdje lete drugo..
0
ko je ostao i ubijen je
prvi smo u ratu napadnuti
posto nasi ljudi nisu imali dovoljno oruzja a ni ljudi...grad su preuzeli cetnici a mi smo preko brda morali bjezati
dok su mog i mnoge druge oceve pozvali da brani Sarajevo mi vise nismo imali svoj grad/selo
i tako su nasi ocevi odbranili Sarajevo i okolna mjesta i onda tu nasli mir nakon svega da bi im neko ko nema pojma o zivotu govorio kako su *sljegli" tu umjesto da se zahvale sto su bili tu kad treba
al hajd
2
2
Ma to je nešto drugo i ja sam citav rat bio kvde ko klinac i pucali na mene i pod granatama i zadnja granata koja je pala na grad je pala na našu kuću krov.. ko nije bio ne može razumjeti.. već ja se zezam za sad ovi situaciju sto dolaze..smajlic je napisao/la: ↑04 aug 2026, 16:18ko je ostao i ubijen je
posto nasi ljudi nisu imali dovoljno oruzja a ni ljudi...grad su preuzeli cetnici a mi smo preko brda morali bjezati
dok su mog i mnoge druge oceve pozvali da brani Sarajevo mi vise nismo imali svoj grad/selo
i tako su nasi ocevi odbranili Sarajevo i okolna mjesta i onda tu nasli mir nakon svega da bi im neko ko nema pojma o zivotu govorio kako su *sljegli" tu umjesto da se zahvale sto su bili tu kad treba
al hajd
0
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4331
- Kontakt:
a ne bi dolazili da ne morajuProblematican je napisao/la: ↑04 aug 2026, 16:33Ma to je nešto drugo i ja sam citav rat bio kvde ko klinac i pucali na mene i pod granatama i zadnja granata koja je pala na grad je pala na našu kuću krov.. ko nije bio ne može razumjeti.. već ja se zezam za sad ovi situaciju sto dolaze..smajlic je napisao/la: ↑04 aug 2026, 16:18
ko je ostao i ubijen je
al hajd
jbg
nije fer kriviti sve ljude zbog pojedinaca
1
1
Da slažem se..smajlic je napisao/la: ↑04 aug 2026, 17:31a ne bi dolazili da ne morajuProblematican je napisao/la: ↑04 aug 2026, 16:33
Ma to je nešto drugo i ja sam citav rat bio kvde ko klinac i pucali na mene i pod granatama i zadnja granata koja je pala na grad je pala na našu kuću krov.. ko nije bio ne može razumjeti.. već ja se zezam za sad ovi situaciju sto dolaze..
jbg
nije fer kriviti sve ljude zbog pojedinaca
Al mi nije jasno imamo prirodne ljepote i neki manji grad da se razvija evo sad ide nam super turizam pa napraviti neko eko selo neku oazu sa nekim finim sadržajem.. jer stranci kvde kad dodju najviše bježe u prirodu..
1
1
jest, ko je budala 
1
1