Ko preuzima racun?

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Duh
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6163

Re: Ko preuzima racun?

Post Postao/la Duh »

Ako je Vjerovati...i nemaju sta preuzeti, kad i ne narucuju.

"Imaš ti muškaraca danas koji se itekako ponašaju kao žene, ovi novokomponovani. Ja ih zovem... Oni tako sjede za šankom... Skoro smo otvorili restoran. Pogotovo taj evropski simbol muškarca, to je stvarno skandalozno, što bi se reklo. Dolaze tako i cuclaju... To su muškarci 35+, 45+. Ne pomjerila se. Sjede za šankom, cuclaju koktele i drži, ne da pošalje piće, to je tek priča za sebe. Kao: 'E, šta radiš poslije?'. Koliko puta kažem, ja da sam slobodna, ja bih samo rekla: 'Hajde, miči mi se, molim te, s očiju i ti i taj tvoj koktel. Ne mogu da te gledam'", kazala je za TV E Rialda Karahasanović
1
1 slika
smajlic
Administrator
Reactions: 49292

Post Postao/la smajlic »

nemoj tako
kokteli su najskuplji
valja sebi ugoditi
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10609

Post Postao/la WhiskeyPete »

Tetka placa, ja narucujem, prejednostavno!
1
1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
VR4G
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1076

Post Postao/la VR4G »

Ti zaboravio novčanik kući 🤣
1
1 slika
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Namera je najvaznija.
1
1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Pekmeza
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2618

Post Postao/la Pekmeza »

Onaj ko je narucio vise. Sto da placam nekome ko naruci sve i svasta a ja samo jednu stvar.
1
1 slika
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

WhiskeyPete je napisao/la: 26 aug 2026, 12:54 Tetka placa, ja narucujem, prejednostavno!
ne izmisljaj
castis i ti tetku cesto :tersy
1
1 slika
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

Pekmeza je napisao/la: 26 aug 2026, 13:18 Onaj ko je narucio vise. Sto da placam nekome ko naruci sve i svasta a ja samo jednu stvar.
meni je vise neugodno nekog pustiti da plati ako sam ja recimo rucala i sve...a on/a sokic popio i borim se da platim
ali inace imam raju koja to ne gleda vala a nismo neki bogatasi
placa kako ko stigne :srce
0
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Kod tetke novčanik puca od apoena.
1
1 slika
smajlic
Administrator

Post Postao/la smajlic »

WhiskeyPete je napisao/la: 26 aug 2026, 13:48 Kod tetke novčanik puca od apoena.
tetka samo kartice nosi
te americke, te zlatne, razne :keke
1
1 slika
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 801

Post Postao/la Spock »

Dok nismo zivjeli skupa i imali zajednicki budzet, znaci nekad jakoooo davno, jedva da pamtim, smatrao sam da je moje da platim racun, medjutim ona je isto tako znala pokusavati da plati, pa nekad na foru, skoro da smo se svadjali oko toga. Koliko god da sam zelio da ja stvarno platim, to sto se i ona trudila mi je bio pokazatelj da ne zeli d ame iskoristava, tako da sam to postovao. Da se nikad nije ni ponudila i uvijek mene pustala da placam, onda bih se zapitao oko motiva i ne bi mi bas bilo drago, dakle nije problem u novcu i zelio sam uvijek da ja castim, ali je stvar motiva.

Od kad nam je budzet zajednicki, onda je potpuno svejedno, samo sto opet uglavnom ja placam jer je njoj mrsko nositi novcanik, najdraze joj izaci negdje masuci rukama, ni novcanika, ni kljuca ni nicega, a meni uvijek puni dzepovi. :oo
2
1 slika 1 slika
VR4G
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1076

Post Postao/la VR4G »

Pametna
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Ja uvijek pored sebe držim uređaj za visokokvalitetno printanje krivotvorenog novca.
3
3 slika
Pekmeza
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2618

Post Postao/la Pekmeza »

Spock je napisao/la: 26 aug 2026, 13:59 Dok nismo zivjeli skupa i imali zajednicki budzet, znaci nekad jakoooo davno, jedva da pamtim, smatrao sam da je moje da platim racun, medjutim ona je isto tako znala pokusavati da plati, pa nekad na foru, skoro da smo se svadjali oko toga. Koliko god da sam zelio da ja stvarno platim, to sto se i ona trudila mi je bio pokazatelj da ne zeli d ame iskoristava, tako da sam to postovao. Da se nikad nije ni ponudila i uvijek mene pustala da placam, onda bih se zapitao oko motiva i ne bi mi bas bilo drago, dakle nije problem u novcu i zelio sam uvijek da ja castim, ali je stvar motiva.

Od kad nam je budzet zajednicki, onda je potpuno svejedno, samo sto opet uglavnom ja placam jer je njoj mrsko nositi novcanik, najdraze joj izaci negdje masuci rukama, ni novcanika, ni kljuca ni nicega, a meni uvijek puni dzepovi. :oo
Ako ti neko pretrese djepove i nadje karmin, mislice da si peder 😂
3
3 slika
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Pekmeza je napisao/la: 26 aug 2026, 14:43
Spock je napisao/la: 26 aug 2026, 13:59 Dok nismo zivjeli skupa i imali zajednicki budzet, znaci nekad jakoooo davno, jedva da pamtim, smatrao sam da je moje da platim racun, medjutim ona je isto tako znala pokusavati da plati, pa nekad na foru, skoro da smo se svadjali oko toga. Koliko god da sam zelio da ja stvarno platim, to sto se i ona trudila mi je bio pokazatelj da ne zeli d ame iskoristava, tako da sam to postovao. Da se nikad nije ni ponudila i uvijek mene pustala da placam, onda bih se zapitao oko motiva i ne bi mi bas bilo drago, dakle nije problem u novcu i zelio sam uvijek da ja castim, ali je stvar motiva.

To ne nosim, samo svoje stvari, ako hoce karmin nek nosi torbicu. :oo
Sad sto nosim svoje labelo pa neko moze pomisliti da je karmin. :ddk
2
2 slika
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Pekmeza je napisao/la: 26 aug 2026, 14:43

To ne nosim, samo svoje stvari, ako hoce karmin nek nosi torbicu. :oo
Sad sto nosim svoje labelo pa neko moze pomisliti da je karmin. :D
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 13512

Post Postao/la MunDzi »

Pekmeza je napisao/la: 26 aug 2026, 13:18 Onaj ko je narucio vise. Sto da placam nekome ko naruci sve i svasta a ja samo jednu stvar.
Joj, imamo mi prijatelje koji svake godine organizuju veceru pred Bozic u nekom restoranu po njihovom izboru (napomenut cu da imaju para jako puno) I obicno se tu iskupi nekih 6 do 8 parova. I hajde, hrana manje vise. Ali tu bude vinopija zescih koji mogu ispiti svaki po naosob bar po 3 flase vina, a mogu i vise. I tu se narucuju skupa vina, itd.

I na kraju, kad dodje racun - gospodja to lijepo podijeli po broju parova jer je tako lakse platiti racun. I onda ti nas dvoje koji smo popili flasu vode i on mozda 2 piva platimo racun kao da smo se kupali u sampanjcu. I tako svake godine.

Prosle godine kaze moj muze - a ja cu sada naruciti najskuplje predjelo I najskuplje glavno jelo. :valja sta ti je budalasu, opusti se. Neces se sad prejedati ili jesti nesto sto ti se mozda ne svidja samo zato da se osjecas da nisi opljackan. :D

Sta ja znam. Mislim da ljudi koji su zaista parajli, kad vec organizuju okupljanja trebaju biti malo senzitivniji prema tudjim badzetima I dozvoliti ljudima da plate svoj ceh, a ne da sponzorijaju tudje cehove.
2
1 slika 1 slika
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”