definitivno nismo
Ovo još niste znali o meni
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10801
- Kontakt:
Re: Ovo još niste znali o meni
Na tri foruma sam se izborio za titulu forumskog smora.
Ovdje se borim za četvrtu.
Optimista sam, konkurencija je slaba.
Ovdje se borim za četvrtu.
Optimista sam, konkurencija je slaba.
2
1
1
1
ne izmisljaj
ti malo pises al si zabavan
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Meni vise Vuce nekako letargičan…
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14696
nenam ja nita
ja sam daleko
2
2
Ma pusti je zajebaje pošten svijet..
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4424
- Kontakt:
Kada sam prvi put jednu djevojku prosio prije 25 godina, njen otac me prvo pitao koliko zarađujem mjesečno. Ja mu rekoh tada oko 1200 njemačkih maraka. A on meni kaže: „Pa te pare ne možeš ni za toalet papir da kupiš.“ Ona me sačeka vani i pita šta reče otac, a ja onako tužan njoj kažem da ona previše sere. I tada odem dalje... Život je čudo.
2
1
1
1

valjda nisi zene poslije pri upoznavanju pitao-koloiko one mogu srati...Bobi je napisao/la: ↑01 sep 2026, 18:05 Kada sam prvi put jednu djevojku prosio prije 25 godina, njen otac me prvo pitao koliko zarađujem mjesečno. Ja mu rekoh tada oko 1200 njemačkih maraka. A on meni kaže: „Pa te pare ne možeš ni za toalet papir da kupiš.“ Ona me sačeka vani i pita šta reče otac, a ja onako tužan njoj kažem da ona previše sere. I tada odem dalje... Život je čudo.
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Kad sam drugi put išao prositi djevojku, njen otac me pita koliko zarađujem mjesečno. Ja mu kažem oko 2.000 maraka. On me pita: „A imaš li ti para za gorivo?“ Ja kažem imam. On kaže: „Dobro je, jer ćeš joj svaki dan morati davati pare da ide u grad.“ Ona me sačeka ispred i pita šta je rekao otac. Ja joj kažem: „Kaže da puno trošiš.“ Ona se naljuti i ode. Ja opet odem dalje... Život je čudo.
2
1
1
1

- Bobi
- Etablirani član

- Kontakt:
Kad sam treći put išao prositi, njen otac me pita koliko zarađujem. Ja mu kažem 2.500 maraka. On klimnu glavom i pita: „A koliki ti je račun za struju?“ Ja kažem oko 150 maraka. On kaže: „Onda možeš ti nju izdržavati.“ Ona me sačeka i pita šta je rekao. Ja joj kažem: „Kaže otac da si kao sijalica, samo trošiš.“ I tako se ni ta nije udala za mene... Život je čudo.
1
1

- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10801
- Kontakt:

Prije tačno 16 godina, zaprosio sam ljubav mog života. Najljepšu djevojku koju sam ikad vidio ili izmaštao. Moju sreću, moje sunce, moje sve...
Rekla je ne.
A ovo gore je slika pjesnika Stefana Simića i njegove bivše.
2
1
1
1
Mnoge zene su mi govorile da se ubijem.
Mogao sam ih sprijeciti da to govore, da sam prvu poslusao.
a nisam
Mogao sam ih sprijeciti da to govore, da sam prvu poslusao.
a nisam
1
1
Istina je da je toalet papir puno meksi preko bareDuh je napisao/la: ↑01 sep 2026, 18:12valjda nisi zene poslije pri upoznavanju pitao-koloiko one mogu srati...Bobi je napisao/la: ↑01 sep 2026, 18:05 Kada sam prvi put jednu djevojku prosio prije 25 godina, njen otac me prvo pitao koliko zarađujem mjesečno. Ja mu rekoh tada oko 1200 njemačkih maraka. A on meni kaže: „Pa te pare ne možeš ni za toalet papir da kupiš.“ Ona me sačeka vani i pita šta reče otac, a ja onako tužan njoj kažem da ona previše sere. I tada odem dalje... Život je čudo.
1
1
Imam jedan spikulirani nodus u plucima velicine 21 mm i nekoliko mikronodusa
1
1
1