Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Donirala bi za tvoj projekat.WhiskeyPete je napisao/la: ↑08 sep 2026, 21:29 Akobogda, sutra Bobovac, i završavamo sa Travnikom.
Nagrada će za kraj biti čevapi kod Harija.
Usput, primamo i donacije za naš projekat. Možete mi se javiti lično dok ne uspostavimo web sajt i ne pokrenemo YT kanal.![]()
Sta radis?
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27398
Moja kona Nevresa bi rekla: 'Da hoće zalutat ko onaj u seriji.' A gleda turske samo 
1
1
Pa kako to. Do neki dan po Konakovicu drvlje i kamenje, a sad Konakovic dobar. Cudni smo mi.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10651
Ne radim sam na projektu, već nas trojica, iz foto kluba. Nama novac ne treba za dnevnice, mi od svojih para plaćamo gorivo, djelimo troškove i sl.Pekmeza je napisao/la: ↑08 sep 2026, 21:40Donirala bi za tvoj projekat.WhiskeyPete je napisao/la: ↑08 sep 2026, 21:29 Akobogda, sutra Bobovac, i završavamo sa Travnikom.
Nagrada će za kraj biti čevapi kod Harija.
Usput, primamo i donacije za naš projekat. Možete mi se javiti lično dok ne uspostavimo web sajt i ne pokrenemo YT kanal.![]()
Sta radis?
Novac nam je potreban za printanje fotografija za izložbu na Dan državnosti 25. novembra 2026.god (oko 60 komada, većina bi ih trebala biti dimenzija 60x40 cm, nekolicina će ih biti panoramne, otprilike 1 metar sa 50 cm, eventualno 1,2 metra x 60 cm.) i printanje časopisa/kataloga koji prati naše aktivnosti. Kao vid dokaza terenskog rada, sa našim biografijama, fotografijama i popratnim tekstovima. Projekat je od državnog značaja, i trenutno smo aplicirali kod BH Telekoma, kako bi nam pokrio troškove sve tri faze, od kojih se zadnja završava 2029.godine. Kada je planirano da se izda monografija sa našim fotografijama i historijskim tekstovima utvrda iz srednjevjeknovne Bosne, koje će prilagoditi jedan od profesora.Shodnto tome sav donirani novac će otići na pokrivanje angažmana stručnih ljudi. Ner možemo biti sigurni oko toga da li će se BH Telecom osdlučiti da učestvuje ovome kao geleralni sponzor. Rok za izložbu se bliži, i sve je manje vremena unutar kojg moramo izvršiti selekciju velikog broja fotografija i odabrati njih 60+, koje idu na klupsku komisiju zbog odabira i planiranja postavke. Ova prva izložba spada u prvu, uvodnu etapu projekta, i po proračunu, za njenu implementaciju nam je potrebno najmanje novca. Tu smo još osdustali od nekih ideja, kako se ne bi izlagali dodatnih troškovima. Svim donorima ćemo poslati primjerak časopisa A4 formata, masni,115 gramski kvalitetan papir. Nadam se da ćemo moći isprintati oko 100 komada časopisa / kataloga.
2
2
Zadnja izmjena: WhiskeyPete, dana/u 08 sep 2026, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
@MunDzi situacija kao kod tebe
3
1
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27398
BRezobrazluk je to. Ljudi ne razmišljaju ima li neko dovoljno para. Ne bih nikad više izašla sa takvim proždrljivcima
2
2
Kao i uvijek, u ovakvim situacijama treba prakticirati common sense. Kućni odgoj, jbg.
2
1
1
1
Tako nekako.
Mislim da cu ove godine progovoriti.
Zivot je previse kratak da se ustrucavas bilo koga ili bilo cega.
1
1
I trebaš. Nikad ne trpi situaciju koja ti je neugodna. Neugodnost je isključivo subjektivan osjećaj. Zavisi od osobe do osobe. Šta je tebi neugodno nekom drugom nije. To nije razlog da šutiš.
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4435
- Kontakt:
jutrooo 
krecemo na jug
pa za dva dana na sjever aBd 
krecemo na jug
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15642
Pozdrav svima, kako ste mi 
@smajlic Smajlic, nije jucer, evo jeste danas. Halali ako možeš
@smajlic Smajlic, nije jucer, evo jeste danas. Halali ako možeš
3
3
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ili jedno casti sve ili svako placa svoj dio, koliko je potrosio. Mislim da je tako ispravno
2
2