Nije prakticno. Dizajnirono muskim mozgom. Rain shower.
Zensko treba da moze tus rucku drzati u ruci i biti fleksibilan.
Mislim ok je imati rain shower ali pored njega treba imati jos jedan fleksibilni sa ruckom.
Nije prakticno. Dizajnirono muskim mozgom. Rain shower.
Moram da priznam da si u pravu....ovaj rain je dobar al ti treba pola sata da se pokvasis kako treba I onda jos pola da se saperes. Ja se sve kanim da skinem onaj reduction pritiska jer mi dojadila ta kisa...ja imam i tus sa strane pa prebacim pola na tus pola na shower...dok gospoja samo tus koristi ...ja je zajebavam posto si niska ta se voda ohladi dok padne do tebe

Mundzi je uvijek u pravu.exliberal je napisao/la: ↑14 sep 2026, 19:39Moram da priznam da si u pravu....ovaj rain je dobar al ti treba pola sata da se pokvasis kako treba I onda jos pola da se saperes. Ja se sve kanim da skinem onaj reduction pritiska jer mi dojadila ta kisa...ja imam i tus sa strane pa prebacim pola na tus pola na shower...dok gospoja samo tus koristi ...ja je zajebavam posto si niska ta se voda ohladi dok padne do tebe![]()
E sad nebi ja bas toliko daleko isaoMunDzi je napisao/la: ↑14 sep 2026, 21:04Mundzi je uvijek u pravu.exliberal je napisao/la: ↑14 sep 2026, 19:39
Moram da priznam da si u pravu....ovaj rain je dobar al ti treba pola sata da se pokvasis kako treba I onda jos pola da se saperes. Ja se sve kanim da skinem onaj reduction pritiska jer mi dojadila ta kisa...ja imam i tus sa strane pa prebacim pola na tus pola na shower...dok gospoja samo tus koristi ...ja je zajebavam posto si niska ta se voda ohladi dok padne do tebe![]()
![]()

Sto ne spavaš prava si vještica

Jel se voliš gnjezdisti prije spavanja?
1

Da, da...slažem se s tobom i biće takva kombinacija. Samo, estetski mi ljepše izgleda podžbukno jer volim minimalizam.