sikiriki je napisao/la: ↑26 sep 2026, 14:14
Ti si veće dijete od njih.
Jasta sam.

super se zabavljam. Moram kupiti veliku kutiju baterija. Brzo cu ja ovo potrositi.
So much fun.

super ih zajebajem. Ubise se trceci. Neka tako treba, nek idu spavati da i ja u miru izadjem u dvoriste da popijem kafu.
Ova mala vjestica se vec popela uz zavjesu I to usla odozdo u postavu zavjese. Jedva smo je svukli.
Ta ista vjestica se popela na sto u trpezariji I ko vjeverica se izdigla na dvije noge I dupe, gleda u luster (a on je onako povelik I sav od crnih zica) konta ako malo skocim u vis, mogu se zakaciti a onda I izdici da fino udjem u luster. Odvalim se smijsti i ko malom djetetu kazem, ne ne, pec pec to. Ne, ne je sada najcesca rijec u nasem rijecniku. Oni su kao nase bebe od 2 godine za kojim stakno moras hodati I upozoravati sta ne smiju.
A sto nam je ovo trebalo. Ti dani su iza nas, .....mi smo sada matori....treba da uzivamo u miru I tisini, bez kme kme, bez kake I pise, bez kmeeeeee gladni smo..........
Ah, zajeb. Valja sad cekati da porastu, pa da idu vani I tamo budu vecinu vremena.
A jojjjjjjj
Em sam bolesna. Muslim da sam fasovaka covid. Moram kupiti testove za sve. Dvije drugarice javile da imaju covid a s njima sam se vidjela bukvalno dan prije godisnjeg. Uhvatilo me grlo, nos, kisem, kasljem, slinim I izgubila sam osjecaj za miris.