Mislim da je onaj iphone
Koji smartphone odabrati?
Re: Koji smartphone odabrati?
Toje bilo tacno donedavno. Sada se vise prodaje brand, nego kvalitet.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Neznam baš...
Odavno sam imao iPhone na probi i vratio sam ga za par dana...
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Iskreno, neda mi se citat ispocetka sve, mob mi je pri kraju, sta preporucujete?
Stop telefonima od hiljadu maraka.
Stop telefonima od hiljadu maraka.
0
abysmal depths are flooded
Pa eto, oni su cini mi se, najskuplji. Zasto si ga onda vratio?
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 2909
- Kontakt:
A sta onda reci za ove "zadnje sa trake"? Porez na budale. Motorola Edge je jedini koji ima top performance (a ne znam kome to u stvarnom zivotu mnogo znaci, osim mozda kvaliteta kamere), koji se moze naci ispod $500.
A vecina se zaleti odmah po izlasku novog telefona, da bi nekoliko mjeseci kasnije izasao ponovo "jos noviji" za isto para. I tako unedogled, uvijek "imam zadnju rijec tehnike". I puno manje para u dzepu. Snapdragon, ovaj,onaj...procesore su sada poceli zvati i "gold", "silver"...12GB RAM-a. KOME TO TREBA ILI CE TREBATI U NAREDNIH 20 GODINA u telefonu? Igrice? Aaaa..jedino da ti prikacimo neku graficku velicine tog telefona i bateriju kao jos dva...
Elem, svako ima pravo da radi sa svojim parama sta hoce.
0
Pa da opet ponovim: Najskuplji ne znaci i najbolji.
0
Išao sam komentare čitati i izgleda mi, da si me sa Bobijem zamijenio...
0
elem, haman su moj note dali nekom drugom, "pogrijesili" u bh telecomu, djubrad. da stvar bude gora, prvi kupci dobijaju slusalice earbuds live od 350+KM, za koje ce me bezbeli pokusat da zajebu. valja pisat žalbu 
4
1
1
1
1
1
1
1
Boga mi, jesam. Izvinjavam se.
1
1
Ovo me podsjeti na jedan forum, davno je to bilo. Inace, znali smo da lik koristi marihuanu i da ponekad zna da se izleti. Ali, jednom je jedne vceri napisao, onako podug post.
Ujutro, on citira taj svoj post sa pocetkom " Hajde ne ser."
Ja sam to stavio na vrh foruma, sa svim znakovima upucenim na to. Ljudi nisu mogli da od smijeha pisu cijeli taj dan.
4
4
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Moja greska. Nisam se dobro izrazio. Mislio sam na preporuke telefona ispod milje maraka.Fatih je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:59A sta onda reci za ove "zadnje sa trake"? Porez na budale. Motorola Edge je jedini koji ima top performance (a ne znam kome to u stvarnom zivotu mnogo znaci, osim mozda kvaliteta kamere), koji se moze naci ispod $500.
A vecina se zaleti odmah po izlasku novog telefona, da bi nekoliko mjeseci kasnije izasao ponovo "jos noviji" za isto para. I tako unedogled, uvijek "imam zadnju rijec tehnike". I puno manje para u dzepu. Snapdragon, ovaj,onaj...procesore su sada poceli zvati i "gold", "silver"...12GB RAM-a. KOME TO TREBA ILI CE TREBATI U NAREDNIH 20 GODINA u telefonu? Igrice? Aaaa..jedino da ti prikacimo neku graficku velicine tog telefona i bateriju kao jos dva...
0
abysmal depths are flooded
E sa kamerom su tanki, kao i svi amri, sa iphone na čelu...Fatih je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:59A sta onda reci za ove "zadnje sa trake"? Porez na budale. Motorola Edge je jedini koji ima top performance (a ne znam kome to u stvarnom zivotu mnogo znaci, osim mozda kvaliteta kamere), koji se moze naci ispod $500.
Tu istočnjaci rade vrhunski posao, koji naravno počiva na sony know how...
a meni kamera jest bitna...nakon baterije tj autonomnosti (ne znači uvijek 5000mAh i najbolju autonomnost, kad makina guta puno), najbitnija...
1
1