Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Miss Y.
ja ću plakati danima , i dat ce mi ovu + velika slova jer je nježna boja pa se ne vidi :haya
ja ću plakati danima , i dat ce mi ovu + velika slova jer je nježna boja pa se ne vidi :haya
2
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Kakav glObalni moderator ide i dislajka postove 

1
1

- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
ta druga previše službena, podsjeća me na indigo i kancelarijske poslove ...prva je veselija
3
2
1
1
Pa da, bas tako. Njima treba zatupljena masa.Iskra je napisao/la: ↑29 sep 2020, 10:05Ommadawn je napisao/la: ↑29 sep 2020, 08:54
Ljudi su skontali da, ukoliko me ne cijenis kao strucnjaka, majstora, zanatliju, skolovanog...ukoliko se zaposljava daidzic i stricevic, podoban a ne sposoban - u toj se drzavi nema sta vise traziti.
Pa onda neka masu zastavama i zapisavaju svoje teritorije, sto da ne. Dizite dzamije nek je minaret veci od Pershinga, dizite krstove nek se i Brazil svog zastidi, preimenujte geografska mjesta da vam i Srbija i Rusija zavide - dzaba vam sve opet.
Meni kaže moj mentor , da ti je ova država i fening uplatila za školovanje nikad ti ništa ne bih pomogao, ni oko specijalistickog ji ti bih ti bio mentor , iz razloga što ćeš otići odavde. Pitam ga...pa.uastomonda država koja ulaze u školovanje dopušta da joj taj kadar odlazi. Kaže on, zato sine što mlad i svjesan sebe čovjek nije glasac ovima što su danas u vlasti.
Dijaspora koja glasa a otisla je tokom ili prije rata (cak i poslije) nema uopste uvida u stranke niti zivot u BiH. Zbog toga su velike patriote te lako progutaju pricu koju serviraju mediji iz BiH.
Onda posalju svoje ljude ili ih vec imaju (thanks, iskusio sam to jednom na jednom parkingu) i malo propagande gdje se okupljaju nasi ljudi (svako iz svog nacionalnog tora, da se zna) i voilá - izbori zagarantovani.
Drzava?? Pa i simulacija iste je bolja nego ona kojom se naziva ovo sto je u BiH.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
a da je bogdo izvrsio pravi harakiri. al sipak, za to treba biti svasta nesto sto on nije.
1
1
Da plačem danima?
O da, naravno da je moguće pogotovo pojedinim danima :haya
2
2

- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625