Kartom oko svijeta
Kartom oko svijeta
Bosna, pa ja 
3
1
1
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Re: Kartom oko svijeta
Jači smo i od Poljske i Ukrajine zajedno 
U BiH Croatia?
Zar razlikujemo autohtone Hrvate u BiH od onih pridošlih iz Hrvatske?
U BiH Croatia?
1
1
I mene malo iznenađuje, da su hrvati najbrojniji doseljenici u bih... Uglavnom ide migracija u obrnutom smjeru... Ogroman je broj Hrvata u rh, koji vuku korijene iz bih...
Čak i Thompson pjeva u pjesmi Bosna...
Bosna će ti reći sve, odakle nam prezime...
1
1
Da, znam tu pjesmu a znam i za Bandića i ostale naše u Hr
Cak i licno znam puno ljudi koji su otisli u Hr, sto privremeno sto zauvijek, Marina iz moje ulice
... a ne znam nikoga da je dosao iz Hr.
Da nisu uzeti u obzir Srbi nakon Oluje? Bio sam poslom u jednom naselju kod Dervente gdje zive bivsi Slavonci.
Cak i licno znam puno ljudi koji su otisli u Hr, sto privremeno sto zauvijek, Marina iz moje ulice
Da nisu uzeti u obzir Srbi nakon Oluje? Bio sam poslom u jednom naselju kod Dervente gdje zive bivsi Slavonci.
0
Uh Derventa...dmr je napisao/la: ↑07 aug 2020, 12:40 Da, znam tu pjesmu a znam i za Bandića i ostale naše u Hr![]()
Cak i licno znam puno ljudi koji su otisli u Hr, sto privremeno sto zauvijek, Marina iz moje ulice![]()
Prije rata je bilo oko 40% Hrvata, po 30% Bošnjaka i Srba (cijelo područje)
Danas su nesrbi ispod 5%
Najviše su doselili Drvar, Petrovac, onaj dio tamo...
Sami domači srbi, ne mogu ih smisliti...
1
1
zato su im i dali plavno podrucje da grade kuce, 2014.te bio metar vode u kucamastorm je napisao/la: ↑07 aug 2020, 12:45Uh Derventa...dmr je napisao/la: ↑07 aug 2020, 12:40 Da, znam tu pjesmu a znam i za Bandića i ostale naše u Hr![]()
Cak i licno znam puno ljudi koji su otisli u Hr, sto privremeno sto zauvijek, Marina iz moje ulice![]()
Prije rata je bilo oko 40% Hrvata, po 30% Bošnjaka i Srba (cijelo područje)
Danas su nesrbi ispod 5%
Najviše su doselili Drvar, Petrovac, onaj dio tamo...
Sami domači srbi, ne mogu ih smisliti...![]()
kad sam ja bio, prije par godina, ispred kuce rostilj, gomile praznih boca od nektar piva i u travi desetine cahura od kalasnjikova
1
1
Ma jok. Ovo on projicira buducnost.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
to plavno podrucje su trebali dati dalmatincima
inace po ovoj karti mislim da je oko hrvata u bih tu najvise manipulacija ljudi koji su odgovarali na ta pitanja
i ono gdje ces reci da si tu odavno ili dosao iz nekog sela nego ja sam dosao iz hr u hercegovinu
mislim da je vise srbijanaca u bih nego hrvata
2
2
Švedska "najzelenija"... Turska najzagadjenija, prema dostupnim podacima...
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ma nas nijedna katastrofa nece obici. Valjda nam je takav usud.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Jezivo je, kako su krili... Vidi se po snimku, da je prvo otišlo prema Švedskoj, i oni su i prvi reagirali, i dali u javnost da se nešto dogadja...
Koliko te boli briga za milijune prvo svojih ljudi, a poslije i za ostale, da lažeš, da ne ugrozis "dobro ime" sovjetskog atoma, kako su tepali svojoj nuklearnoj industriji...
1
1
Bas tako. Poprilicno sam citao o tome, nekako nakon rata, i bas sam se osjecao lijepo sto je bar propao USSR (iako je steta po zdravlje vec bila nacinjena, i nista se ne moze uciniti da se to neutralise).storm je napisao/la: ↑01 jun 2021, 09:57Jezivo je, kako su krili... Vidi se po snimku, da je prvo otišlo prema Švedskoj, i oni su i prvi reagirali, i dali u javnost da se nešto dogadja...
Koliko te boli briga za milijune prvo svojih ljudi, a poslije i za ostale, da lažeš, da ne ugrozis "dobro ime" sovjetskog atoma, kako su tepali svojoj nuklearnoj industriji...
0
Kažu, koliko sad ima raka... Sve su to posljedice.Fatih je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:16Bas tako. Poprilicno sam citao o tome, nekako nakon rata, i bas sam se osjecao lijepo sto je bar propao USSR (iako je steta po zdravlje vec bila nacinjena, i nista se ne moze uciniti da se to neutralise).storm je napisao/la: ↑01 jun 2021, 09:57
Jezivo je, kako su krili... Vidi se po snimku, da je prvo otišlo prema Švedskoj, i oni su i prvi reagirali, i dali u javnost da se nešto dogadja...
Taj cezij 137 ima raspolovnu dob 24.000 godina.
Možeš se samo uzdati u dobar autoimuni sustav tijela...
1
1