Posljednji film koji vas je rasplakao? :face
Žene pitaju muškarce...
Re: Žene pitaju muškarce...
Ne placem ni ja zbog filmova, ali u crnilo sam pao nakon Blue Valentine.
Prije nekoliko dana.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Podsjeti me druga tema...
Kada tek upoznate ženu, da li i na osnovu čega odlučite da je ona neko "za jednu noć" ili neko s kime bi želili vezu?!
Kada tek upoznate ženu, da li i na osnovu čega odlučite da je ona neko "za jednu noć" ili neko s kime bi želili vezu?!
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Recimo da pokušam nešto više na prvom sudaru i ona mi dozvoli, prvi utisak bi mi vjerovatno bio da nije materijal za vezu.
Ali Više se ne oslanjam na prvi utisak jer me toliko puta prevario.
0
Znaci njena reakcija odlucuje, ali si ti u startu spreman na obe opcije? Ne ides ciljano - hocu vezu, ili, necu vezu, hocu samo da mi bude dobro...?pink floydd je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:14
Recimo da pokušam nešto više na prvom sudaru i ona mi dozvoli, prvi utisak bi mi vjerovatno bio da nije materijal za vezu.
Ali Više se ne oslanjam na prvi utisak jer me toliko puta prevario.
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Izvinjavam se što upadam u razgovor, ali, ovo mi nikada nije bilo jasno...pink floydd je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:14
Ti na sebe gledaš kao na "materijal za vezu", a ženu isti postupak diskredituje. Zašto?
2
2
Na osnovu sebe samog.
Sve je bilo do mene, kako sam ja bio raspoložen. One su to osjetile i to bi završavalo običnim tucanjem ili prvo dejtanjem pa onda tucanjem.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
lejlamo je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:20Izvinjavam se što upadam u razgovor, ali, ovo mi nikada nije bilo jasno...pink floydd je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:14
Ti na sebe gledaš kao na "materijal za vezu", a ženu isti postupak diskredituje. Zašto?
Znam, licemjerno je to od nas muškaraca
0
Pa sigurno sto nije cekala ko drvena marija.. vec izazivanje
To je ples,uvijanje jednu uz drugo,ljubakanje..
Sta znam veza poslje toga..
0
ALPHA ET OMEGA
I zene nekad traze zabavu samo bez nekoga kalkulisanja,vec da se provedu.. 
0
ALPHA ET OMEGA
Jedino kad mi prilaze drugi muskarci, inace mi ne smeta nesto posebno ...
0
@Buki jev post me inspirisao 
Ima li istine u tome da vam je žena privlačnija dok je nedostupna?
Više puta sam bila svjedok kada se muškarac stvarno trudi oko žene, toliko da mi je znalo biti žao. .. Međutim, onoga momenta kada to konačno urodi plodom, on ohladi...
Momentalno.
Jel to neki instinkt lovca, ili ne znam, igra, bježanje, nešto...?
Ima li istine u tome da vam je žena privlačnija dok je nedostupna?
Više puta sam bila svjedok kada se muškarac stvarno trudi oko žene, toliko da mi je znalo biti žao. .. Međutim, onoga momenta kada to konačno urodi plodom, on ohladi...
Momentalno.
Jel to neki instinkt lovca, ili ne znam, igra, bježanje, nešto...?
0

1