Onda si kompost...
Vjerujete li u vanzemaljce?
Re: Vjerujete li u vanzemaljce?
Pa.sad vanzemaljci.... Ne znam..ali da je Allah stvorio još neke oblike života i da nismo sami vjerujem.
1
1
Bar neka korist od cafira.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
Zivotna zelja mi je da sjednem sa Pledijcima i popijemo po duplu viljamovku.
0
abysmal depths are flooded
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10092
Šanse da ćemo unutar naše galaksije naići na civilizaciju su jako male, a bliže je tome da smo unutar Mliječnog puta jedina civilizacija, dok šanse da će mo pronaći neku drugu civilizaciju izvan opsega od 100.000 svjetlisnih godina je gotovo ravna nuli. A da i neka druga tehnološki napredna civilizacija sa veće udaljenosti emituje svoj jedinstven potpis signala, vjerovatno je kako on nkada ne bi stigao do nas, prvo što se svi objekti u Univerzumu nisu statični, drugo, što se stopa ubrzavananja širenja Univerzuma konstatno povećava, pretpostavlja se na krajnjim rubovima vudljivog Univerzuma i do brzina većih od brzine svjetlosti. To je jedan od razoga zašto signal poslat u našem pravcu nikada ne bi stigao, ako bi isti mogao biti jednak brzini svjetlosti da bi koliko toliko držao korak sa stopom širenja Unverzuma, to mo ne bi dalo garanciju da bi isti ustinu ikada stigao do nas. Izuzev u krajnjem slučaju ako napredna civilizacija ne bi bila na nivou civilizacije tipa III po Kardaševoj skali, i imala razvijeno znanje o tome kako upravljati običnom maerijom, što bi bi im omogućilo da kreiraju neku vrstu crvotočine, pa i stoga ne bi imali potrebe slati bilo kakvu poruku i čekati milenijima odgvor na nju, jer je isplativije "saviti" prostor-vrijeme do te mjere, da se ekstremne udaljenosti mogu preći gotovo u djeliću sekunde.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Zbog ovoga sam ja veliki zagovornik drzanja tek osnova fizike.Trafalgar Law je napisao/la: ↑05 sep 2020, 19:22 Šanse da ćemo unutar naše galaksije naići na civilizaciju su jako male, a bliže je tome da smo unutar Mliječnog puta jedina civilizacija, dok šanse da će mo pronaći neku drugu civilizaciju izvan opsega od 100.000 svjetlisnih godina je gotovo ravna nuli. A da i neka druga tehnološki napredna civilizacija sa veće udaljenosti emituje svoj jedinstven potpis signala, vjerovatno je kako on nkada ne bi stigao do nas, prvo što se svi objekti u Univerzumu nisu statični, drugo, što se stopa ubrzavananja širenja Univerzuma konstatno povećava, pretpostavlja se na krajnjim rubovima vudljivog Univerzuma i do brzina većih od brzine svjetlosti. To je jedan od razoga zašto signal poslat u našem pravcu nikada ne bi stigao, ako bi isti mogao biti jednak brzini svjetlosti da bi koliko toliko držao korak sa stopom širenja Unverzuma, to mo ne bi dalo garanciju da bi isti ustinu ikada stigao do nas. Izuzev u krajnjem slučaju ako napredna civilizacija ne bi bila na nivou civilizacije tipa III po Kardaševoj skali, i imala razvijeno znanje o tome kako upravljati običnom maerijom, što bi bi im omogućilo da kreiraju neku vrstu crvotočine, pa i stoga ne bi imali potrebe slati bilo kakvu poruku i čekati milenijima odgvor na nju, jer je isplativije "saviti" prostor-vrijeme do te mjere, da se ekstremne udaljenosti mogu preći gotovo u djeliću sekunde.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
U svakom slucaju, imao sam samo rijeci pohvale na tvoju konstataciju. Zaista je onako kako si i napisao. Ja bih samo jos dodao, uz sve sto si ti napisao jako lijepo, da to i kosta. A imamo ljude koji bukvalno umiru od gladi dok se novci trose na stavri, kada se unaprijed zna da je to beskorisno sto se radi.
Jos jednom, izvini i hvala ti na onako jednostavnim ali zaista jako logicnim objasnjenjem. Ako ti nije nesto posebno tesko, volio bih da ponovo napises taj komentar, ne radi mene -ja sam ga procitao. Ali vjerujem da mnogi nisu.
0
viewtopic.php?p=44729#p44729Fatih je napisao/la: ↑08 sep 2020, 13:44Joj, Trafalgar, izvinjavam ti se, greskom ti obrisah post. Htio sam da te citiram, ali sam slucajno kliknuo na "edit" ,pa kada sam dao svoj komentar, sve je ispalo kao jedan post. I tako obrisah u namjeri da te ponovo citiram, gubeci iz vida da permanentno brisem post.
U svakom slucaju, imao sam samo rijeci pohvale na tvoju konstataciju. Zaista je onako kako si i napisao. Ja bih samo jos dodao, uz sve sto si ti napisao jako lijepo, da to i kosta. A imamo ljude koji bukvalno umiru od gladi dok se novci trose na stavri, kada se unaprijed zna da je to beskorisno sto se radi.
Jos jednom, izvini i hvala ti na onako jednostavnim ali zaista jako logicnim objasnjenjem. Ako ti nije nesto posebno tesko, volio bih da ponovo napises taj komentar, ne radi mene -ja sam ga procitao. Ali vjerujem da mnogi nisu.![]()
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Ukratko, da!
Samo što, realno, ta bića nisu vanzemaljci nego su "zemaljci" mnogo više nego mi. Što zbog njihove brojnosti, koja enormno premašuje naš broj, što zbog toga da su oni na zemlji živjeli još mnogo prije čovjeka.
Iako na (manje/više) istom prostoru kao mi, ipak žive u jednoj paralelnoj dimenziji koja nama nije vidljiva golim okom, osim u nekim vanrednim okolnostima koje su jako rijetke.
U stoljećima i stoljećima prije nas, ljudi, pa čak i vladari su mnogo češće "šurovali" s njima, posebno u oblasti gradnje/arhitekture i td.
Otuda i odgovor na pitanje "kako su ljudi prije XY godina uspijevali izgraditi tako impozantne građevine poput piramida, sa tako perfektnim uglovima u odnosu na sunce, mjesec, zvijezde..." i td.
Samo što, realno, ta bića nisu vanzemaljci nego su "zemaljci" mnogo više nego mi. Što zbog njihove brojnosti, koja enormno premašuje naš broj, što zbog toga da su oni na zemlji živjeli još mnogo prije čovjeka.
Iako na (manje/više) istom prostoru kao mi, ipak žive u jednoj paralelnoj dimenziji koja nama nije vidljiva golim okom, osim u nekim vanrednim okolnostima koje su jako rijetke.
U stoljećima i stoljećima prije nas, ljudi, pa čak i vladari su mnogo češće "šurovali" s njima, posebno u oblasti gradnje/arhitekture i td.
Otuda i odgovor na pitanje "kako su ljudi prije XY godina uspijevali izgraditi tako impozantne građevine poput piramida, sa tako perfektnim uglovima u odnosu na sunce, mjesec, zvijezde..." i td.
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
koliko smo mi ljudi egocentricni ☹
nismo mogli neko normalno ime da im damo nego vanzemaljci ☹
0
1811
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
od sad cu sve ljude koji nisu sa stupa da zovem vanstupljani
1
1
1811
dobar avatar brt
samo krsi sutnju, treba te banovat do sutra u 19:00:00
samo krsi sutnju, treba te banovat do sutra u 19:00:00