Ne ja, neki iz moje ulice sto glasaju za SDA.Ariel je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:58Tucete ljude jer se oblace "drugacije"? I ti opet oblacis "gej" spominjes..
Ne znam meni je glupost biti toliko opterecen necijim stilom oblacenja i biti homofobican jer pogobu ako obuces roza majicu gej si. Da li bi to znacilo da ako zena obuce plavu majicu da je ona takodjer gej (lezbejka)![]()
Muškarci pitaju žene...
Re: Muškarci pitaju žene...
1
1
Ma budale su to nemaju pametnija posla izgledaBuki je napisao/la: ↑16 nov 2020, 15:02Ne ja, neki iz moje ulice sto glasaju za SDA.Ariel je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:58
Tucete ljude jer se oblace "drugacije"? I ti opet oblacis "gej" spominjes..
Ne znam meni je glupost biti toliko opterecen necijim stilom oblacenja i biti homofobican jer pogobu ako obuces roza majicu gej si. Da li bi to znacilo da ako zena obuce plavu majicu da je ona takodjer gej (lezbejka)![]()
![]()
0
Pa takvo smo drustvo - puni predrasuda. I ja kad se obucem da izadjem sa rajom zene stiscu torbice a djeca skrivaju lizala.Ariel je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:58Tucete ljude jer se oblace "drugacije"? I ti opet oblacis "gej" spominjes..
2
1
1
1
Da, nazalost, voljela bi da tako nije. Ja licno mislim da nemam predrasuda sto se seksualnosti tice..Buki je napisao/la: ↑16 nov 2020, 15:04Pa takvo smo drustvo - puni predrasuda. I ja kad se obucem da izadjem sa rajom zene stiscu torbice a djeca skrivaju lizala.Ariel je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:58
![]()
0
A dobro bajkerima je to pozitivan image.
0
Šta misliš, kako je ta predrasuda nastala?Buki je napisao/la: ↑16 nov 2020, 15:04Pa takvo smo drustvo - puni predrasuda. I ja kad se obucem da izadjem sa rajom zene stiscu torbice a djeca skrivaju lizala.Ariel je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:58
![]()
0
Dok ne zatrazi da izmjerim hormone, do testosterona je.
3
1
1
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Kako dalje kad te srce i duša bukvalno bole? Kako preboliti nekog koga već 7 mjeseci ne možeš zaboraviti iako je nastavila dalje i našla novu ljubav?
Kako prebolit nekog ko je u svakom pogledu bio ono što ste čitav život željeli, sanjali i molili se Bogu za to?
Kako prebolit nekog ko je u svakom pogledu bio ono što ste čitav život željeli, sanjali i molili se Bogu za to?
1
1
I expect nothing and I'm still let down.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31152
brt nauci da zivis s timJimmy McNulty je napisao/la: ↑17 nov 2020, 17:32 Kako dalje kad te srce i duša bukvalno bole? Kako preboliti nekog koga već 7 mjeseci ne možeš zaboraviti iako je nastavila dalje i našla novu ljubav?
0
1811
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Brt ne mogu nikako, zato i pitam.
0
I expect nothing and I'm still let down.