odlično, dinoDina je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:14 I mene je krenulo, s jednim novim poslićem
Nište posebno, ali samim tim što nešto tako nisam nikada radila, predstavlja mi izazov...
A volim izazove
Ovaj vikend sređujem, kuham, odoh svojima... tako da se, aBd, od ponedjeljka mogu vratiti radoholičarskim navikama
Probaću, mjesec ili dva, i vidjeti nalazim li se u tome![]()
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Re: Hoću da kažem!
1
1
A jesam se ja danas isovo....
Joj kako neki ljigavci kontaju ako imaju koju tisučicu da su povukli dunjaluk za m...
Joj kako neki ljigavci kontaju ako imaju koju tisučicu da su povukli dunjaluk za m...
2
1
1
1
I say what I think, I think what I say
Za ne znam kolko godina koliko radim taj lik je jedina osoba kojoj sam u lice reko da je šupak. I haj borim se radim saljem diect mailing i ne gledam na mailove koje saljem, saljem... nakon par prepiski sa njegovom hanumom dobijam ovaj mail od šupka:
Postovani ....
Mi kao veliki kupci ocekujemo najbolje cijene........ je samo jedan u svijetu.Ako ste spremni suradivati sa nasom firmom preduslov su cijene.
LP šupak
Meni se smračilo
Postovani ....
Mi kao veliki kupci ocekujemo najbolje cijene........ je samo jedan u svijetu.Ako ste spremni suradivati sa nasom firmom preduslov su cijene.
LP šupak
Meni se smračilo
3
1
2
2
samo jedan a nema para da plati k'o gospodin cccMax je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:17 Za ne znam kolko godina koliko radim taj lik je jedina osoba kojoj sam u lice reko da je šupak. I haj borim se radim saljem diect mailing i ne gledam na mailove koje saljem, saljem... nakon par prepiski sa njegovom hanumom dobijam ovaj mail od šupka:
Postovani ....
LP šupak
Meni se smračilo
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Nakon nekoliko pobrisanih pokusaja maila napisem
Mu i pošaljem
ŠPoštovani Gosp
O kojem broju vozila je rječ?
LP
Mu i pošaljem
ŠPoštovani Gosp
O kojem broju vozila je rječ?
LP
1
1
Ja sam.danas vjezbala za Ramazan....mislim da nece ici, secer opao skroz
Place mi se
Place mi se
3
3
Dragi prijatelji Islamske vjeroispovijesti
Allahumme barik lena fi redžebe, ve ša’bane, ve beligna ramadan!.!!
Da ova noc i dove koje cete uputiti svima bude kabul. Da svaka vasa rijec bude vasa spona s Gospodarom svih svjetova, a njegova Milost neka vas obasja poput sunca.
I svim nasim prijateljima koji nisu u Islamu, zelim u ime.svih nas mir i dobro.
Vi cete se sasvim sigurno veceras naci i biti spomeniti u mojim molitvama.
Allahumme barik lena fi redžebe, ve ša’bane, ve beligna ramadan!.!!
Da ova noc i dove koje cete uputiti svima bude kabul. Da svaka vasa rijec bude vasa spona s Gospodarom svih svjetova, a njegova Milost neka vas obasja poput sunca.
I svim nasim prijateljima koji nisu u Islamu, zelim u ime.svih nas mir i dobro.
Vi cete se sasvim sigurno veceras naci i biti spomeniti u mojim molitvama.
4
3
1
1
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
meni je ovo jos smesnije jer znam kol'ko nisi bio zainteresovan za igru
3
3
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺