Jok, nisam nikada ulazio niti u jedan ugostiteljski objekat tu. Redovno prolazim tom stranom kada se vraćam s posla.
Ovo još niste znali o meni
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10175
Re: Ovo još niste znali o meni
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Birvaktile je bilo neko sijelo vazdanuša i do dugo u noć, malo sam bio kusno više no normalno i otišao sam leći među prvim...
Dočim, ujutro uz kafu, pita mene jedan stariji čovjek a Bgt, šta ti znači donja pjesma...
reko nemam pojma, što šta je bilo...
Veli on meni, znamo da si otišao leć i u po filma si izletio iz sobe kada su krenuli prvi taktovi ove pjesme, otpjevao je i bez ikakve riječi se vratio nazad na spavanje..
Ja se uopšte ne sjećam, ali me vazda dirne text ove pjesme u srce...
Dočim, ujutro uz kafu, pita mene jedan stariji čovjek a Bgt, šta ti znači donja pjesma...
reko nemam pojma, što šta je bilo...
Veli on meni, znamo da si otišao leć i u po filma si izletio iz sobe kada su krenuli prvi taktovi ove pjesme, otpjevao je i bez ikakve riječi se vratio nazad na spavanje..
Ja se uopšte ne sjećam, ali me vazda dirne text ove pjesme u srce...
0
I say what I think, I think what I say
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
meni je kuca minutu od opijuma a dva puta sam samo bio tu, bezveze mjesto. prvi put kad sam bio svratim navece usput sa drugovima iz pazara i oni klosari sto vise tu pocese nesta da vade pistolje, kazu ovi momci dje nas ovo dovede hahaTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 16:53Jok, nisam nikada ulazio niti u jedan ugostiteljski objekat tu. Redovno prolazim tom stranom kada se vraćam s posla.
0
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Vidim nake košćate balavurdije od 70 tak kila i nakih sablasnih likova, orbitiraju oko tih zgrada. Drago mi je da ne zalaziš tamo.Hannibal je napisao/la: ↑24 aug 2020, 16:54meni je kuca minutu od opijuma a dva puta sam samo bio tu, bezveze mjesto. prvi put kad sam bio svratim navece usput sa drugovima iz pazara i oni klosari sto vise tu pocese nesta da vade pistolje, kazu ovi momci dje nas ovo dovede hahaTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 16:53
Jok, nisam nikada ulazio niti u jedan ugostiteljski objekat tu. Redovno prolazim tom stranom kada se vraćam s posla.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- hani_jong_un
- Pjur seks

onaj kafic pored, fluid, je ok. gazda bivsi vojnik haha nije dao da mu se tu svako okuplja, zato i radi dobroTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 16:58Vidim nake košćate balavurdije od 70 tak kila i nakih sablasnih likova, orbitiraju oko tih zgrada. Drago mi je da ne zalaziš tamo.
1
1
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Koji je ono nababildani bruda sa bradom, on je kao neki faktor, gazda nečega?Hannibal je napisao/la: ↑24 aug 2020, 16:59onaj kafic pored, fluid, je ok. gazda bivsi vojnik haha nije dao da mu se tu svako okuplja, zato i radi dobroTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 16:58
Vidim nake košćate balavurdije od 70 tak kila i nakih sablasnih likova, orbitiraju oko tih zgrada. Drago mi je da ne zalaziš tamo.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

nije gazda haha al visi tu. mafija nesta, bio je otvorio prosle godine kafic na carsiji i propo za par mjeseci. brat mu je onaj pjevac amel bajrovic, pjeva tu ponekad u fluiduTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:01Koji je ono nababildani bruda sa bradom, on je kao neki faktor, gazda nečega?
1
1
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Vidio ga nelokiko puta sa nakom ribom, a jedne prilke su umalo tu napravili neki belaj, proljetos mislim. Polazim onom stranom kada vidim oni zovu njega, negdje neko nešto zakuhao il zasraoa ja ih onako iznenađeh prekenirah nabrzaka. Kotam, ja proljetnih budala, nalet hormona...Hannibal je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:02nije gazda haha al visi tu. mafija nesta, bio je otvorio prosle godine kafic na carsiji i propo za par mjeseci. brat mu je onaj pjevac amel bajrovic, pjeva tu ponekad u fluiduTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:01
Koji je ono nababildani bruda sa bradom, on je kao neki faktor, gazda nečega?
Mi do pojave TIbre nismo imali ovakvo krdo divljaka. Jbt, do tog vremena ovo je naselje bilo jedno od najmirnijih u gradu. Danas je poznato manje više po samoubistvima.
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

a bili su napravili neki belaj u opijumu i tad se prebacili u fluid hahaTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:10Vidio ga nelokiko puta sa nakom ribom, a jedne prilke su umalo tu napravili neki belaj, proljetos mislim. Polazim onom stranom kada vidim oni zovu njega, negdje neko nešto zakuhao il zasraoa ja ih onako iznenađeh prekenirah nabrzaka. Kotam, ja proljetnih budala, nalet hormona...
Mi do pojave TIbre nismo imali ovakvo krdo divljaka. Jbt, do tog vremena ovo je naselje bilo jedno od najmirnijih u gradu. Danas je poznato manje više po samoubistvima.![]()
a do tibre u tom dijelu sve penzioneri zivjeli haha
1
1
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Evo čitam utiske gostiju, kažu dobra im kafa i usluga. Kontam da je odem probati. Meni kafa kao droga dođe.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

a fin je fluid, nemoj samo u opium hahaTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:16 Evo čitam utiske gostiju, kažu dobra im kafa i usluga. Kontam da je odem probati. Meni kafa kao droga dođe.
1
1
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Odem sa brudom, ne bi me čudilo da poznaje i vlasnika ovog cafea, i bruda je veteran.Hannibal je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:18a fin je fluid, nemoj samo u opium hahaTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:16 Evo čitam utiske gostiju, kažu dobra im kafa i usluga. Kontam da je odem probati. Meni kafa kao droga dođe.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

promijenio se vlasnik prije mjesec dana msm. prodo lik kafic konobaru i penzioniso seTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:22Odem sa brudom, ne bi me čudilo da poznaje i vlasnika ovog cafea, i bruda je veteran.![]()
1
1
1811
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Po drugi put.Hannibal je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:23promijenio se vlasnik prije mjesec dana msm. prodo lik kafic konobaru i penzioniso seTrafalgar Law je napisao/la: ↑24 aug 2020, 17:22
Odem sa brudom, ne bi me čudilo da poznaje i vlasnika ovog cafea, i bruda je veteran.![]()
1
1
Jao zaboravio od sinoć...
Sjedim na balkonu navečer, kava, digao sve četiri u zrak... Kad odjednom kocenje, struze guma, udarac, lom plastike... Zvuk motora...
Pogledam četiri klinca prostrli se po parkingu
...
Trojica se dižu, pitam ja njih, sve oke, da zovem hitnu?
Neeee, sve dobro...
Ali četvrti ne ustaje.
Sletim ja ipak dolje, ponesem dezinfekciju (barem toga sad imam
)
Srećom i četvrti se diže, ali dlanovi, lakat, koljeno, živa rana, fino se zguljao
Prvi put sam prvu pomoć iz auta raskopao... Fino sredim momka, očistim, stavim gaze, one masne, da mu se ne slijepi sve... Zamotam... Komsija je one druge premoto malo, ništa strašno, srećom imali su kacige svi...
Zezamo se mi, evo nas, urgentni centar na terenu.
Ovi se zahvaljuju, onaj kuka oderat će ga stari, skrsio motor, drugi zdrobio mob, onaj sav u rani... Četvrti je bio napusen, njemu vala svejedno
Utješim ih ja, ma hajde srediti će se to... To tako ide, živi ste...
A zanimljivo... Cijela zgrada, tko je još bio budan, na balkonima... Istrcala van samo dva Bosanca... Komso i ja
Sjedim na balkonu navečer, kava, digao sve četiri u zrak... Kad odjednom kocenje, struze guma, udarac, lom plastike... Zvuk motora...
Pogledam četiri klinca prostrli se po parkingu
Neeee, sve dobro...
Ali četvrti ne ustaje.
Sletim ja ipak dolje, ponesem dezinfekciju (barem toga sad imam
Srećom i četvrti se diže, ali dlanovi, lakat, koljeno, živa rana, fino se zguljao
Prvi put sam prvu pomoć iz auta raskopao... Fino sredim momka, očistim, stavim gaze, one masne, da mu se ne slijepi sve... Zamotam... Komsija je one druge premoto malo, ništa strašno, srećom imali su kacige svi...
Ovi se zahvaljuju, onaj kuka oderat će ga stari, skrsio motor, drugi zdrobio mob, onaj sav u rani... Četvrti je bio napusen, njemu vala svejedno
A zanimljivo... Cijela zgrada, tko je još bio budan, na balkonima... Istrcala van samo dva Bosanca... Komso i ja
6
4
1
1
1
1
storm je napisao/la: ↑27 aug 2020, 00:42 Jao zaboravio od sinoć...
Pogledam četiri klinca prostrli se po parkingu...
Neeee, sve dobro...
Ali četvrti ne ustaje.
Sletim ja ipak dolje, ponesem dezinfekciju (barem toga sad imam)
A zanimljivo... Cijela zgrada, tko je još bio budan, na balkonima... Istrcala van samo dva Bosanca... Komso i ja![]()
1
1