Ovo još niste znali o meni

Truć, trač, bla, bla...
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10175

Re: Ovo još niste znali o meni

Post Postao/la WhiskeyPete »

Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 16:50
Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 16:45

Cafe hookah bar Opijum, Tibra
nije brt, ovo je u drugoj tibri. blizu opijuma mi je kuca pa ne idem tu
sto, da ne izlazis u opijum?
Jok, nisam nikada ulazio niti u jedan ugostiteljski objekat tu. Redovno prolazim tom stranom kada se vraćam s posla.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

Birvaktile je bilo neko sijelo vazdanuša i do dugo u noć, malo sam bio kusno više no normalno i otišao sam leći među prvim...

Dočim, ujutro uz kafu, pita mene jedan stariji čovjek a Bgt, šta ti znači donja pjesma...

reko nemam pojma, što šta je bilo...
Veli on meni, znamo da si otišao leć i u po filma si izletio iz sobe kada su krenuli prvi taktovi ove pjesme, otpjevao je i bez ikakve riječi se vratio nazad na spavanje..

Ja se uopšte ne sjećam, ali me vazda dirne text ove pjesme u srce...
0
I say what I think, I think what I say
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31150

Post Postao/la hani_jong_un »

Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 16:53
Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 16:50

nije brt, ovo je u drugoj tibri. blizu opijuma mi je kuca pa ne idem tu
sto, da ne izlazis u opijum?
Jok, nisam nikada ulazio niti u jedan ugostiteljski objekat tu. Redovno prolazim tom stranom kada se vraćam s posla.
meni je kuca minutu od opijuma a dva puta sam samo bio tu, bezveze mjesto. prvi put kad sam bio svratim navece usput sa drugovima iz pazara i oni klosari sto vise tu pocese nesta da vade pistolje, kazu ovi momci dje nas ovo dovede haha
0
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 16:54
Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 16:53

meni je kuca minutu od opijuma a dva puta sam samo bio tu, bezveze mjesto. prvi put kad sam bio svratim navece usput sa drugovima iz pazara i oni klosari sto vise tu pocese nesta da vade pistolje, kazu ovi momci dje nas ovo dovede haha
Vidim nake košćate balavurdije od 70 tak kila i nakih sablasnih likova, orbitiraju oko tih zgrada. Drago mi je da ne zalaziš tamo.
1
1 slika
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks

Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 16:58
Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 16:54

Vidim nake košćate balavurdije od 70 tak kila i nakih sablasnih likova, orbitiraju oko tih zgrada. Drago mi je da ne zalaziš tamo.
onaj kafic pored, fluid, je ok. gazda bivsi vojnik haha nije dao da mu se tu svako okuplja, zato i radi dobro
1
1 slika
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 16:59
Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 16:58

onaj kafic pored, fluid, je ok. gazda bivsi vojnik haha nije dao da mu se tu svako okuplja, zato i radi dobro
Koji je ono nababildani bruda sa bradom, on je kao neki faktor, gazda nečega?
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks

Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 17:01
Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 16:59

nije gazda haha al visi tu. mafija nesta, bio je otvorio prosle godine kafic na carsiji i propo za par mjeseci. brat mu je onaj pjevac amel bajrovic, pjeva tu ponekad u fluidu
1
1 slika
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 17:02
Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 17:01

nije gazda haha al visi tu. mafija nesta, bio je otvorio prosle godine kafic na carsiji i propo za par mjeseci. brat mu je onaj pjevac amel bajrovic, pjeva tu ponekad u fluidu
Vidio ga nelokiko puta sa nakom ribom, a jedne prilke su umalo tu napravili neki belaj, proljetos mislim. Polazim onom stranom kada vidim oni zovu njega, negdje neko nešto zakuhao il zasraoa ja ih onako iznenađeh prekenirah nabrzaka. Kotam, ja proljetnih budala, nalet hormona...

Mi do pojave TIbre nismo imali ovakvo krdo divljaka. Jbt, do tog vremena ovo je naselje bilo jedno od najmirnijih u gradu. Danas je poznato manje više po samoubistvima. :D
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks

Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 17:10
Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 17:02

Vidio ga nelokiko puta sa nakom ribom, a jedne prilke su umalo tu napravili neki belaj, proljetos mislim. Polazim onom stranom kada vidim oni zovu njega, negdje neko nešto zakuhao il zasraoa ja ih onako iznenađeh prekenirah nabrzaka. Kotam, ja proljetnih budala, nalet hormona...

Mi do pojave TIbre nismo imali ovakvo krdo divljaka. Jbt, do tog vremena ovo je naselje bilo jedno od najmirnijih u gradu. Danas je poznato manje više po samoubistvima. :D
a bili su napravili neki belaj u opijumu i tad se prebacili u fluid haha
a do tibre u tom dijelu sve penzioneri zivjeli haha
1
1 slika
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Evo čitam utiske gostiju, kažu dobra im kafa i usluga. Kontam da je odem probati. Meni kafa kao droga dođe.
1
1 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks

Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 17:16 Evo čitam utiske gostiju, kažu dobra im kafa i usluga. Kontam da je odem probati. Meni kafa kao droga dođe.
a fin je fluid, nemoj samo u opium haha
1
1 slika
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 17:18
Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 17:16 Evo čitam utiske gostiju, kažu dobra im kafa i usluga. Kontam da je odem probati. Meni kafa kao droga dođe.
Odem sa brudom, ne bi me čudilo da poznaje i vlasnika ovog cafea, i bruda je veteran. :D
1
1 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks

Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 17:22
Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 17:18

Odem sa brudom, ne bi me čudilo da poznaje i vlasnika ovog cafea, i bruda je veteran. :D
promijenio se vlasnik prije mjesec dana msm. prodo lik kafic konobaru i penzioniso se
1
1 slika
1811
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Hannibal je napisao/la: 24 aug 2020, 17:23
Trafalgar Law je napisao/la: 24 aug 2020, 17:22

promijenio se vlasnik prije mjesec dana msm. prodo lik kafic konobaru i penzioniso se
Po drugi put. :D
1
1 slika
blinkonce
Reactions:

Post Postao/la blinkonce »

Danny je napisao/la: 24 aug 2020, 15:08 :zbunj .. i volim da sakupljam teglice raznih oblika .. zao mi ih baciti
Ja sam nekad skupljala bocice parfema :D
storm
Administrator
Reactions: 38023

Post Postao/la storm »

Jao zaboravio od sinoć...
Sjedim na balkonu navečer, kava, digao sve četiri u zrak... Kad odjednom kocenje, struze guma, udarac, lom plastike... Zvuk motora...
Pogledam četiri klinca prostrli se po parkingu :D...
Trojica se dižu, pitam ja njih, sve oke, da zovem hitnu?
Neeee, sve dobro...
Ali četvrti ne ustaje.
Sletim ja ipak dolje, ponesem dezinfekciju (barem toga sad imam :oo)
Srećom i četvrti se diže, ali dlanovi, lakat, koljeno, živa rana, fino se zguljao :lupa
Prvi put sam prvu pomoć iz auta raskopao... Fino sredim momka, očistim, stavim gaze, one masne, da mu se ne slijepi sve... Zamotam... Komsija je one druge premoto malo, ništa strašno, srećom imali su kacige svi...
Zezamo se mi, evo nas, urgentni centar na terenu.
Ovi se zahvaljuju, onaj kuka oderat će ga stari, skrsio motor, drugi zdrobio mob, onaj sav u rani... Četvrti je bio napusen, njemu vala svejedno :valja
Utješim ih ja, ma hajde srediti će se to... To tako ide, živi ste...
A zanimljivo... Cijela zgrada, tko je još bio budan, na balkonima... Istrcala van samo dva Bosanca... Komso i ja :D
6
4 slika 1 slika 1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

storm je napisao/la: 27 aug 2020, 00:42 Jao zaboravio od sinoć...
Sjedim na balkonu navečer, kava, digao sve četiri u zrak... Kad odjednom kocenje, struze guma, udarac, lom plastike... Zvuk motora...
Pogledam četiri klinca prostrli se po parkingu :D...
Trojica se dižu, pitam ja njih, sve oke, da zovem hitnu?
Neeee, sve dobro...
Ali četvrti ne ustaje.
Sletim ja ipak dolje, ponesem dezinfekciju (barem toga sad imam :oo)
Srećom i četvrti se diže, ali dlanovi, lakat, koljeno, živa rana, fino se zguljao :lupa
Prvi put sam prvu pomoć iz auta raskopao... Fino sredim momka, očistim, stavim gaze, one masne, da mu se ne slijepi sve... Zamotam... Komsija je one druge premoto malo, ništa strašno, srećom imali su kacige svi...
Zezamo se mi, evo nas, urgentni centar na terenu.
Ovi se zahvaljuju, onaj kuka oderat će ga stari, skrsio motor, drugi zdrobio mob, onaj sav u rani... Četvrti je bio napusen, njemu vala svejedno :valja
Utješim ih ja, ma hajde srediti će se to... To tako ide, živi ste...
A zanimljivo... Cijela zgrada, tko je još bio budan, na balkonima... Istrcala van samo dva Bosanca... Komso i ja :D
:ljub
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”